Wilt u trouwjurken passen?

Ga je binnenkort trouwen? Dan kan een mooie bruidsjurk natuurlijk niet ontbreken op de grote dag. Kom daarom trouwjurken passen bij Valkengoed. Wij zijn al 35 jaar expert op het gebied van bruidsmode. Met onze deskundige stylisten helpen wij jou aan je droomjurk. 

Vind je droomjurk bij Valkengoed

Met onze 35 jaar aan ervaring helpen wij jou graag aan een trouwjurk voor de grote dag. Wij hebben een grote collectie met trouwjurken. Wij vinden het belangrijk om jou eerst goed te leren kennen. Zo weten wij wie jij bent, wat je mooi vind en hoe we jou blij kunnen maken. Vervolgens gaan we beginnen aan een passessie. Het vinden van een mooie jurk is belangrijk maar ook het plaatje erom heen mag niet vergeten worden. Denk aan de schoenen, de sieraden en de lingerie. Ook dit hebben wij allemaal in onze collectie. Zo loop je onze winkel uit met een complete outfit. Het is onze passie om jou van top tot teen te laten stralen. 

A-merken trouwjurken

Onze collecties bestaan uit de beste A-merken. Met veel zorg en deskundigheid zijn deze trouwjurken uitgezocht. Wij doen inspiratie op bij de grootste internationale trouwbeurzen en volgen alle trends op de voet. Een aantal merken in onze collectie zijn:

  • Rosa Clara
  • White One Barcelona
  • Abrazi
  • Cosmobella
  • Lillian West
  • Sweetheart

Al deze merken zijn stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. De jurken komen uit verschillende landen uit de wereld. Denk hierbij aan Barcelona, Parijs maar ook uit ons eigen kikkerlandje. Modeca is dat merk van Nederlandse bodem. Deze jurken zijn klassieke trouwjurken met een modern jasje. Zo zijn deze jurken helemaal geweldig voor mensen die van de klassieke jurk houden maar wel met een eigentijdse touch. 

Het lovebook

Voorbereiding is alles. Wil je je dus nog voor het winkelbezoek iets meer verdiepen in de trouwjurken die er zijn? Dat kan! Online kun je al veel jurken bekijken die wij in onze collecties hebben. Zo kun je alvast wat inspiratie op doen en kijken wat je stijl is en wat je mooi vind. In het lovebook kun je alle jurken verzamelen die jij mooi vind. Dit lovebook kun je meenemen als je jurken in de winkel gaat passen. Zo weet de stylist die jou gaat helpen gelijk wat voor stijl jij mooi vind. Het passen zal daardoor ook veel sneller gaan. Dan door naar de schoenen en de sieraden en je droomoutfit is compleet.

De service van Valkengoed

Wij doen er bij Valkengoed.nl alles aan om samen met jou de perfecte jurk te vinden. Onze stylisten beschikken over veel deskundigheid die ze delen. Wij zijn pas tevreden als jij ook happy bent. Heb je een jurk gevonden? Dan kan de jurk op maat worden gemaakt in ons eigen atelier. Onze coupeuses maken de jurk helemaal passend. Van het begin tot het eind zijn wij dus zeer betrokken bij jouw trouwjurk. Weet je van te voren nog niet helemaal zeker wat voor jurk je wilt? Bekijk dan eens onze blog over de laatste trends op trouwgebied. Maar ook kun je alvast trouwjurken uitkiezen en toevoegen aan je lovebook. Wij nodigen je graag uit om onze winkel te bezoeken en samen met ons trouwjurken te gaan passen.