Kom naar het park in Enschede!

Na een aantal jaren samenwonen was het dit jaar zover: we zijn getrouwd. Het park in Enschede is ons favoriete plekje. Het is een prachtig volkspark. Wij hebben er dan ook niet lang over nagedacht waar we de mooiste dag van ons leven wilden doorbrengen. Wij wilden trouwen in ons geliefde park in Enschede in naar onze mening de mooiste horeca gelegenheid van Enschede in datzelfde park: De Jaargetijden.

Ons park in Enschede

We wonen allebei al ons hele leven in Twente en wonen sinds vorig jaar samen in Enschede. We zijn opgegroeid in een klein dorp met veel groen. We droomden er beiden vroeger van om in een grote stad te wonen. Het is zo fijn om naar een bioscoop of een kroeg te kunnen gaan in de stad waar je woont. Lekker kiezen als je uit eten gaat uit een veelheid aan keukens. Fijn winkelen in allerlei soorten winkels. We hebben een muziektheater, een theater, een filmhuis en een bioscoop in de binnenstad en diverse plaatsen waar je zowel de oude als de moderne kunst kunt aanschouwen. Er zit zelfs een salsaschool middenin de stad, waar we elke donderdagavond les hebben en daarna vrij dansen. Maar als je bent opgegroeid in een rustige, veilige en groene omgeving dan kun je niet anders dan daar regelmatig aan terugdenken en ernaar verlangen. In Enschede boffen we daarom enorm met het park. Middenin dat park in Enschede staat een hele fijne horeca gelegenheid. Een paar jaar geleden ging ik voor het eerst naar het park in Enschede toen daar Kunst in het Volkspark werd georganiseerd. Ik keek mijn ogen uit. Het was een waar sprookje met alle soorten van beeldende kunst, grote poppen die zich door mensen bestuurd over de paden voortbewogen en het fantastische Orkest van het Oosten op het podium in de muziekkoepel. Ik was meteen verliefd op het park in Enschede. En toen ik een drankje ging halen bij De Jaargetijden werd dat gevoel alleen maar sterker. Wat een prachtige locatie. Ik kwam aan de praat met wat EnschedeĆ«rs en ik begreep van hen dat dit ook een trouwlocatie was. 

Parklocatie De Jaargetijden in Het Volkspark 

Het was een bijzonder mooie dag in de opmerkelijk mooie zomer van 2018 dat we heerlijk op ons kleedje lagen bij de vijver in ons favoriete park in Enschede. Ik legde mijn boek aan de kant, keek mijn vriend aan en we hadden het erover dat we eigenlijk zo weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Zo dicht bij huis op zo een mooie plek en met zeldzaam mooi weer, allebei voldoende vrije tijd, goede gezondheid en genoeg geld om ons comfortabel te weten. Mijn vriend zei ineens tot mijn grote verbazing, gewoon daar in het park in Enschede: “Trouw met me.” Ik zei meteen “Ja” en er kwam een heel zeker en geweldig gevoel over me. We zeiden in koor: “Laten we het hier doen” en we lachten. We hebben een prachtige bruiloft gehad in “ons” park in Enschede. De mensen van De Jaargetijden hebben fantastisch voor ons en onze gasten gezorgd. Ik ga in de toekomst ook aan De Jaargetijden denken voor onze:

  • personeelsfeesten
  • verjaardagen, en
  • jubilea