Kent u deze schilder uit Enschede al?

Wij moesten vorig jaar ons huis weer gaan verven, maar daar hadden wij niet voldoende tijd voor. Wij hebben namelijk een druk leven en bovendien vinden wij het ook heel stom werk om te verven. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij een goede schilder in Enschede konden vinden die het werk voor ons zou kunnen doen. Als dit namelijk het geval was, dan zouden wij daar veel aan kunnen hebben omdat als wij een schilder in Enschede konden vinden, wij zelf misschien nog op vakantie konden gaan. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede schilder in Enschede konden vinden en zo kwamen wij terecht bij de mensen van BarinkSchilderwerken.nl. Deze mensen hebben een lange staat van dienst als schilder in Enschede en wij wilden daarom graag een prijsopgave bij hen aanvragen. Wij hadden even gevreesd dat wij een vermogen zouden moeten betalen voor hun diensten, maar dat bleek allesbehalve het geval te zijn. Het is namelijk zo dat wanneer je met dit bedrijf in zee gaat, zij er als schilder in Enschede alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben daarom ook met veel enthousiasme gereageerd op de prijsopgave die wij van deze schilder uit Enschede te zien kregen. Wij hadden niet verwacht dat wij voor zo’n laag bedrag ons huis konden laten voorzien van een nieuwe verflaag. Wij hebben daarom meteen alle voorbereidingen getroffen om alles in gereedheid te brengen zodat de mensen van dit bedrijf meteen aan de slag konden gaan. Wij vonden het prettig dat wij mensen over de vloer kregen die voldoende eigen initiatief konden nemen. Deze schilder uit Enschede heeft veel ervaring met schilderen en daar konden wij de vruchten van plukken. Wij zijn met een gerust hart op vakantie gegaan en toen wij weer terugkwamen, zagen wij dat ons huis er weer als nieuw uitzag en dat allemaal dankzij deze schilder uit Enschede. 

Deze schilder uit Enschede heeft vakwerk geleverd

Wij waren even bang dat deze schilder uit Enschede heel veel werk van ons huis zou hebben omdat op sommige plaatsen de verf van de kozijnen bladderde. Dat betekende dat alle oude verflagen verwijderd moesten worden en dat deze schilder uit Enschede dus weer nieuwe grondverf aan moest brengen. Gelukkig was dit alles voor deze schilder uit Enschede geen enkel probleem en wij zagen bij terugkomst van vakantie dat onze kozijnen er weer als nieuw uitzagen. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn daarom ook heel blij met het resultaat. 

Ons huis kan weer jaren mee

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want ons huis staat er weer helemaal goed voor. Wij zijn de komende jaren weer van het onderhoud af en dat is erg prettig. Kortom:

  • Wij hebben niets te klagen over Barink Schilderwerken 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • De mensen van dit bedrijf waren erg vriendelijk in de omgang

Mocht u uw woning ook willen laten schilderen, dan raad ik u aan om een keer contact met deze mensen op te nemen. 

Lees meer…