Schoolcadeau

In een digitale tijd als deze voelt het soms raar om een schoolcadeau te kopen wat geen scherm bevat. Toch is het raadzaam dit als een cadeau te kopen. Zeker om de belevingswereld van kinderen op een andere manier te stimuleren. Dit voor de ontwikkeling van hun motoriek of hun fantasie. Voor kinderen is het heel belangrijk om met fantasie te leren spelen. Schermpjes en filmpjes geven hier weinig ruimte voor, maar materialen als een bal, poppen of krijtjes wel. Kinderen vinden dit leuker dan je denkt. Geef ze een set potloden, papier, verf en kwasten en ze kunnen zich de hele tijd zoet houden. Je weet niet wat je ziet bij het ontvangen van dit schoolcadeau. Wie weet ontdekken ze hiermee wel een vaardigheid wat uiteindelijk hun ultieme passie wordt. De website speelgoedfamilie.nl verkoopt diverse soorten spullen die ideaal zijn om samen te voegen in een cadeaupakket. Ze zijn perfect voor scholen om te verspreiden onder de leerlingen, maar ook voor ouders om cadeaus uit te kiezen voor eigen kinderen of voor verjaardagsfeestjes. Bij ieder feestje is het weer een nieuwe kwelling om een cadeau uit te zoeken voor de jarige. In het assortiment van de SpeelgoedFamilie zit zeker een schoolcadeau waar het kind veel plezier mee gaat beleven.

Een schoolcadeau voor meer creativiteit

De fantasie van een kind gaat verder dan je denkt en dat wordt alleen maar groter met een schoolcadeau. Tegenwoordig zien ze steeds meer beelden op televisie, via de tablet of misschien zelfs een telefoon. Niets is mooier om zelf zo’n wereld te kunnen creëren met een mooi cadeau die je hebt ontvangen. Helemaal als het cadeau zelf al een waar avontuur is. Neem bijvoorbeeld de armband-pen. Deze kan als een armband om de pols gedragen worden, maar gebruikt worden als pen. De Glow in the Dark Pakketten doen het vaak goed. Zeker om de kamer te versieren met allerlei Glow in the Dark materialen en dat is niet mogelijk met een scherm. Weet je zeker dat in het kind zelf een hoop creativiteit zit, dan is het leuk een schoolcadeau te geven waarmee dit nog meer kan ontplooien. Hiervan kan je kiezen uit:

  • Stiften van BIC Kids Kid Couleur, 14+4 stuks
  • Kleurpotloden
  • Bruynzeel Magische Stiften, 8 stuks
  • Kwasten Set, 12-delig
  • Viltstiften in etui, 12 stuks

Voor de zonnige dagen geef je stoepkrijt als schoolcadeau, waarmee het tegels kan versieren in de mooiste kleuren en vormen. Om het binnen bezig te houden of op reis zijn stickerboeken en kleurboeken perfect. Allemaal dragen ze bij aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen.

Voor meer speelplezier

Zonder dat je de website bekijkt, is het moeilijk te bedenken wat voor schoolcadeau je kan geven. Maar als je maar even bezig bent, dan komt ook bij jou de inspiratie naar boven. Dan weet je weer waar jij vroeger graag mee speelde en hoe leuk sommige artikelen waren. Of je ziet materialen waarvan je wenst dat jij deze had om hiermee de creatieve wereld te ontdekken. Ondanks de opkomst van de computers en tablets, blijft de ontwikkeling van speelgoed gelukkig niet stilstaan. Hierdoor zien we gelukkig ook nieuwe artikelen waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Ook artikelen die aansluiten bij de moderne wereld van nu. Zo zien we steeds meer pakketten waarmee kinderen zelf iets kunnen maken zoals sieraden. Maar we zien ook traditionele cadeaus als spaarpotten, de trapveer of de geduldspellen. Bij sommige geschenken zal het kind niet direct weten wat het ermee moet, maar zodra het wordt ontdekt wordt het een groot spel. Dat is juist wat je met dit schoolcadeau wilt bereiken.