Opzoek naar mondzorg in Leiden

Een paar jaar geleden is mijn vrouw overleden. We waren ruim twintig jaar getrouwd en hebben twee kinderen samen. Na tweeënhalf jaar alleen te zijn vond ik het tijd worden voor een nieuwe relatie. Ik merkte namelijk dat ik daar veel behoefte aan had. Voor mijn kinderen was het iets lastiger, maar ook zij begrepen dat ik door wilde gaan met mijn leven. Mijn kinderen zijn allebei volwassen, maar vonden het een lastig idee dat ik een nieuwe vrouw in mijn leven zocht. Mijn vrouw was al jaren ernstig ziek en dat was erg zwaar voor de kinderen en mij. We moesten veel dingen laten, omdat mijn vrouw veel dingen niet kon doen en vaak thuis moest blijven. Ik vond dat altijd erg vervelend voor de kinderen, maar gelukkig namen familieleden ze vaak mee naar leuke dingen. Het was een grote stap naar een nieuwe relatie, maar ik vond dat ik het moest proberen. Ik had alleen een probleem waar ik me al jaren bezwaard bij voelde, ik had namelijk last van een slechte adem. Ik wilde al jaren hiervoor naar mondzorg in Leiden, maar mijn vrouw verzorgen had de prioriteit. Na haar overlijden was naar mondzorg in Leiden gaan niet iets waar ik mee bezig was. Ik probeerde mijn leven en dat van mijn kinderen eerst weer opgang te krijgen. Maar toen ik de knoop had doorgehakt om weer te gaan daten, vond ik het ook belangrijk om wat aan mijn slechte adem te doen en ging ik opzoek naar mondzorg in Leiden.       

Goede mondzorg in Leiden voor mijn slechte adem

Mijn tandarts vertelde me dat er verschillende praktijken voor mondzorg in Leiden waren, maar raadde mij pvmhbnix aan. Hier zijn ze gespecialiseerd in mondhygiëne en ze hadden al diverse patiënten van mijn tandarts geholpen. Hij gaf mij hun telefoonnummer, zodat ik hier voor mijn mondzorg in Leiden terecht kon. Ik belde de volgende dag de praktijk op, om een afspraak voor over een paar weken te maken. Ik vond het erg spannend wat ik had geen idee wat ze hier zouden doen, maar ze legden me uit dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Mijn kinderen vonden het een goed idee dat ik een afspraak voor mijn mondzorg in Leiden had gemaakt en moedigden mij aan om te gaan. Zij wisten natuurlijk ook dat ik last had van een slechte adem, maar vonden het minder vervelend dat ik. Zelf vond ik het altijd erg vervelend om mensen tot last te zijn, maar weinig mensen vertelden het me direct. Veel mensen boden me vaak kauwgom aan, of maakte een indirecte opmerking, maar ik wist dat het mijn adem was.  

H.B. Nix hielp mij van mijn slechte adem af   

Bij mijn eerste afspraak voor mondzorg in Leiden werd ik netjes opgevangen. We hadden een kort gesprekje en daarna werd mijn mond door de mondhygiënist geïnspecteerd. Hij besprak een aantal mogelijke oorzaken en we maakten een plan om mijn mondhygiëne te verbeteren. Hierna kwam ik een aantal keer terug om de vorderingen te bespreken. Ik werd elke keer erg vriendelijk behandeld en het plan werkte. Na een paar behandelingen was mijn probleem al verholpen, ik had nooit gedacht dat het zo snel kon gaan. Ik voelde mij weer zelfverzekerder en weer klaar om te daten. Als je opzoek bent naar mondzorg in Leiden dan is H.B. Nix een goede keuze

  • Je wordt hier vriendelijk en professioneel geholpen
  • Binnen een paar benadelingen was ik af van mijn slechte adem
  • Ik had na jaren van onzekerheid weer meer zelfvertrouwen