Actieve vakanties ontdekken bij Roy van Langen

Wat is er nu leuker dan ontspanning en acties verenigd in een heerlijke actieve vakantie. Steeds meer mensen kiezen voor een actieve vakantie omdat dit het beste van twee werelden samen brengt. Veel mensen voelen zich goed bij voldoende beweging, en natuurlijk is het dan prettig als je ook aan je beweging komt tijdens een actieve vakantie. Voor mensen die graag een vakantie willen ontdekken waarbij actie onderdeel is van de reis, is het zeker aan te raden om eens naar onze mogelijkheden te kijken. Willem van Oorschot koos bij royvanlangen.nl voor een actieve vakantie en hij vertelt je graag iets meer over de ervaring met zijn actieve vakantie.

Actieve vakantie met een groep door de bergen van Oostenrijk

Aangenaam ik ben Willem en ik genoot van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. We waren met een groep van zeven mensen die allemaal erg van de natuur hielden en niet zonder reden allemaal voor een actieve vakantie kozen in deze mooie omgeving. Ik heb veel ervaring met reizen in groepen. Ik ben single en ga er graag in mijn vakantie periode op uit om nieuwe avonturen te beleven. Ik vind het van mijn vakantie belangrijk dat alles goed is geregeld, maar tegelijkertijd hou ik ook van avontuur en ga ik graag het avontuur aan met mezelf en de omgeving. Oostenrijk is wat mij betreft een van de mooiste landen van de wereld en ik was er al eens eerder geweest om een actieve vakantie te vieren, maar nooit boekte ik eerder een vakantie bij Roy van Langen. Het was een goede vriend van me, die ik ooit tijdens een van mijn groepsreizen heb leren kennen, die mij wees op de actieve vakanties die worden georganiseerd door Roy van Langen. Ik besloot eens te kijken wat de mogelijkheden waren en was al snel heel erg blij verrast toen ik ontdekte dat er hele leuke deals werden aangeboden. Voor mij is een actieve vakantie echt de perfect optie. Ik ben namelijk echt niet iemand die er van houdt om aan het zwembad te liggen. Ik vind aan het zwembad liggen namelijk heel erg saai. Mijn vrienden noemen me wel eens een druk baasje en misschien is dat ook wel zo. Van een vakantie luieren wordt ik alleen maar druk en juist niet ontspannen. Dat is dan ook de reden dat ik voor een actieve vakantie kies. De organisator van de actieve vakanties, Roy is zelf ook een actieve sporter die heel erg van de buitenlucht houdt. Natuurlijk zie je dat terug in de vakanties en hoe deze worden vormgegeven. Je merkt dat er iemand achter zit met passie voor de vakantie en dat deze vakanties zo zijn samengesteld, zoals de oprichter het graag zelf gezien had. Dat merk je en dat voel je. Een vakantie in de buitenlucht biedt voor mij:

  • De uitdaging die ik graag aan ga in de buitenlucht
  • Leuk contact met andere mensen die mijn passie voor natuur delen
  • De perfecte combinatie van actie en ontspanning

Neem eens contact op

Mocht je nou zelf meer willen weten over de mogelijkheden van Roy van Langen, dan kun je op de website veel meer informatie vinden die je nodig hebt. De mogelijkheden zijn talrijk. Kies voor een vakantie in Frankrijk, Oostenrijk of Italiƫ waar je heerlijk actief bent en echt optimaal geniet van de natuur om je heen. Op deze manier kom je helemaal uitgerust maar ook helemaal fit weer thuis en kun je het leven na de vakantie weer helemaal aan. Je kunt altijd even contact opnemen als je specifieke vragen hebt!