Bespaar vele euro’s door te kiezen voor b-keus witgoed

Bespaar vele euro’s door te kiezen voor b-keus witgoedIeder huishouden heeft het nodige witgoed nodig. Je kunt thuis weinig beginnen zonder een fatsoenlijke koelkast. Maar ook een wasmachine mag natuurlijk niet ontbreken. Als student zijnde kun je elk weekend nog wel even met de onderbroeken en de handdoeken langs je ouders, maar op den duur is dat natuurlijk geen optie meer. Afwassen met de hand is uiteraard een prima optie, maar als je een gezin draaiende houdt met 2 of meer kinderen, dan is het toch wel heel fijn als je een vaatwasser kunt gebruiken. Een droger is natuurlijk niet essentieel, maar op het moment dat je veel kleding moet wassen van alle gezinsleden, dan is het wel zo handig dat je deze kleding meteen in de droger kunt deponeren. Stel je voor dat je van 4 mensen alle kleding op een droogrek in de woning moet hangen. Ten eerste ben je dan vrij lang bezig om alles op te hangen. Ten tweede zal je aan 1 droogrek niet genoeg hebben en ten derde is het ook niet altijd goed om al dat vocht in je woning te laten verdwijnen. Je moet dan ofwel alle ramen open zetten of rekening houden met schimmelvorming. Al met al is het nodige witgoed dus ofwel essentieel (de wasmachine of koelkast) of in ieder geval erg belangrijk voor het bevorderen van het leef comfort. Maar witgoed is uiteraard niet altijd even goedkoop. Een kleine koelkast voor 1 persoon is nog wel te doen voor een bedrag onder de 100 euro. Maar zodra je een wat groter model wilt inclusief een goede vriezer, dan wordt het al snel een stuk duurder. Als je dan ook nog eens kiest voor een koelkast van een A-merk van de beste kwaliteit, dan ben je al snel een flink bedrag kwijt. Het is dan ook een optie om te kiezen voor b-keus witgoed. Nu vraag je je misschien af wat b-keus witgoed dan precies is. B-keus witgoed onderscheidt zich van tweedehands witgoed door het feit dat b-keus witgoed nog nooit is gebruikt. Als je ergens een tweedehands koelkast op de kop tikt, dan heb je te maken met een koelkast die reeds is gebruikt. B-keus witgoed is in principe helemaal nieuw, maar een b-keus koelkast bevat bijvoorbeeld een kras of een deuk. Het kan zijn dat een koelkast tijdens het transport naar de winkel schade heeft opgelopen. Het betreft dus enkel cosmetische schade. De functionaliteit van het apparaat is dus 100% in orde. Daarom heb je wel gewoon te maken met een nieuw product. Als je bijvoorbeeld zelf een nieuwe koelkast koopt en tijdens het vervoer naar huis schuurt je koelkast over een scherp randje van de kofferbak, dan heb je te maken met een b-keus koelkast.

B-keus witgoed koop je met flinke korting

Zodra het witgoed beschadigd raakt, dan kan het niet meer in de winkel worden verkocht voor de nieuwprijs. Maar omdat het apparaat in de regel in een voor 99,9% optimale staat verkeert, kan het apparaat prima worden verkocht. Men mag alleen geen nieuwprijs rekenen. En daar kun jij dus flink van profiteren. Door b-keus witgoed te kopen ontvang je een koelkast of wasmachine die prima functioneert, maar je betaalt niet de volle pond. De schade is in de regel niet eens goed zichtbaar of bevindt zich bijvoorbeeld aan de achterkant van een apparaat.

Waar koop ik b-keus witgoed?

Als je b-keus witgoed wilt kopen, dan kun je terecht bij DeWitGoedOutlet.nl. Op de site van dewitgoedoutlet.nl zie je meteen wat je kunt kopen. Zo kun je bij dewitgoedoutlet.nl terecht voor:

  • Koelkasten
  • Fornuizen
  • Vriezers