Op zoek naar een hobbywinkel online

Op zoek naar een hobbywinkel onlineTwee jaar geleden heb ik een rondreis gedaan door Zuid Amerika. Ik wilde al een aantal jaar een langdurige reis ondernemen en nam eindelijk de stap. Ik had genoeg gespaard om een half jaar te reizen, zonder dat ik mij zorgen hoefde te maken over geld. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb genomen en kijk met veel plezier terug naar het reizen. Omdat ik veel tijd had, hoefde ik niet snel allemaal bestemmingen te bezoeken. Ik had genoeg tijd om minder bekende plaatsen te bezoeken en ergens te blijven wanneer ik dat wilde. Ik besloot om ook langer te blijven in een klein dorpje in Colombia. In een grote omgeving stonden veel oude beelden verspreid over bossen en beschermde gebieden in de omgeving. Ik wilde eerst alleen het belangrijkste gedeelte bezoeken, maar vond dit zo interessant, dat ik besloot om nog twee dagen te blijven. Tijdens de twee extra dagen had ik genoeg tijd om bijna alle beelden te zien. Ik kocht een paar handgemaakte replica’s als aandenken van de bestemming. Achteraf was dit een van de mooiste en interessantste plekken die ik had bezocht. Ik vond de handgemaakte replica’s ook erg mooi en het leek mij leuk om zelf ook dit soort beelden te maken. Terug in Nederland wilde ik graag via een hobbywinkel online de producten kopen om zelf aan de slag te gaan. Ik wist niet welke materialen en gereedschap ik nodig had, maar hoopte dat een hobbywinkel online mij dat vertellen kon. Ik had wel eens bij een hobbywinkel online producten gekocht voor mijn moeder die schildert en kon mij herinneren dat ze ook spullen voor beeldhouwen verkopen.

Made By Me! is mijn hobbywinkel online

Ik zocht eerst op bij welke hobbywinkel ik vroeger wat voor mijn moeder had gekocht, ik hoopte dat ze hier de benodigde producten hadden. Helaas hadden ze wel een aantal producten voor beeldhouwen, maar niet wat ik zocht. Online zocht ik naar een andere hobbywinkel om online spullen te kopen. Ik vond verschillende websites die zich richten op knutselartikelen, maar zag dat veel winkels een klein assortiment hadden. Ik vond ook de website madebyme.nl. De hobbywinkel Made By Me! heeft een erg groot assortiment aan hobbyartikelen en is uitverkozen tot beste hobbywinkel van Nederland. Ik zag dat ze een winkel hebben met drie etages en dat je bij deze hobbywinkel online producten kan kopen. Ik vroeg aan de klantenservice of ze mij konden helpen met mijn nieuwe hobby. Ze wisten precies welke artikelen ik nodig had en konden me een aantal goede tips geven. Ik kocht bij deze hobbywinkel online een basispakket, zodat ik gemakkelijk thuis aan de slag kon gaan. Het basispakket was niet duur en ik had alle stenen en gereedschap om thuis een aantal beeldjes te maken.    

Moeilijk maar leuk

Toen ik het pakje van Made By Me! binnenkreeg ging ik meteen aan de slag. Het maken van beeldjes is lastiger dan ik had verwacht, maar ik vind het erg leuk om te doen. Met het basispakket kon ik goed oefenen en hierna heb ik bij deze hobbywinkel online meer producten gekocht. Mijn beeldjes worden elke keer mooier en ik vind het een leuke hobby. Het zal nog lang duren voordat mijn beeldjes zo mooi worden als de replica’s, maar het zal me lukken. Made By Me! is een leuke winkel voor hobbyartikelen.

  • Je kan bij deze hobbywinkel online producten kopen, maar ze hebben ook een winkel in Amsterdam
  • Ze hebben een erg groot assortiment
  • Ze zijn verkozen tot beste hobbywinkel van Nederland