Belangrijkste reden om bij The Fitness Studio te vergaderen in Utrecht

Wij hechten in onze bedrijfscultuur ontzettend veel waarde aan goede communicatie. Bij het vergaderen in Utrecht bij The Fitness Studio was dit ook zeker het geval. We hoefden maar een telefoontje te plegen en onze vragen werden direct beantwoord. Ook per mail bleek The Fitness Studio goed bereikbaar. Erg handig was ook hun website, waar veel informatie over deze locatie en het vergaderen in Utrecht te vinden is. The Fitness Studio biedt wat dat betreft veel extra’s, ook als het gaat om plaatsen om te kunnen vergaderen in Utrecht. Vandaar dat wij ze vaker zullen benaderen voor onze komende bijeenkomsten als we weer in de buurt moeten zijn. Tijdens een van de telefoontjes die onze secretaresse met ze pleegden, vertelden ze ons dat er naast de mogelijkheid om gewoon te kunnen werken, ook nog een extra aanbod is van Small Group Trainingen. Daarbij kan je tijdens en na afloop van de trainingen de echte sportschool induiken en meedoen met enkele sportlessen. Heerlijk natuurlijk als je na zo’n dag vergaderen nog even het verstand op nul kan zetten. Zoals zij zelf ook al aangeven op hun website (thefitnesstudio.nl), geeft dat sporten niet alleen een heerlijke ontspanning na zo’n dag vergaderen, het helpt ook enorm voor het vormen van de groep. Wij hebben dan ook echt ervaren dat we tijdens die middag vergaderen in Utrecht zoveel meer aan teambuilding hebben gedaan dan we normaal op ons kantoor zouden hebben.

Vergaderen in Utrecht doet u bij The Fitness Studio

Afgelopen weekend heb ik met een paar leden uit mijn bedrijf een afspraak gemaakt om te vergaderen in Utrecht bij The Fitness Studio. Bij binnenkomst viel op dat de locatie al het nodige te bieden had, zoals eerder al vermeld was op de website. Niet alleen werden we erg vriendelijk geholpen bij binnenkomst, toen we de ruimte zagen waren we erg blij. De meeste faciliteiten zijn namelijk aanwezig. Niet alleen als we het hebben over het gebruikelijke, zoals koffie en thee, maar ook het volgende:

  • WiFi
  • een televisiescherm waarop wij onze PowerPoint konden tonen
  • een flip-board met bijbehorende markeerstiften
  • genoeg ruimte om heel wat mensen kwijt te kunnen. (Zelf hadden we een groep van zo’n twintig personen, maar er zouden nog wel tien extra mensen in de ruimte passen. Ideaal dus voor de wat grotere bedrijven.)

Andere voordelen 

Aangezien wij jaarlijks met ons team ergens buiten de deur vergaderen in Utrecht, is het voor ons erg belangrijk dat we dat ergens doen waar er ruime openingstijden gehanteerd worden. Gelukkig was dat ook zeker het geval bij The Fitness Studio. Zo valt ook op hun website te lezen dat ze van maandag tot en met donderdag geopend zijn tot tien uur ’s avonds. Bovendien beginnen de dagen er al vroeg; namelijk om zeven uur ’s ochtends. In het weekend zijn er andere openingstijden geldig. Voor mijzelf was een van de grootste voordelen van het vergaderen hier toch wel echt de mogelijkheid om tussen de bespreking door te kunnen sporten. Het hielp me enorm in het denkproces dat tijdens de bijeenkomst zelf wel enorm op de proef werd gesteld. Na afloop van deze middag hoorde ik ook van mijn andere collega’s dat zij dat een enorme toevoeging vonden aan deze plek. Ons bedrijf is niet heel ver gelegen van Utrecht, dus waarschijnlijk zullen we vaker aankloppen bij deze locatie. Wat wil je nog meer, én een praktische locatie om te kunnen vergaderen in Utrecht, én nog fit worden tussen de belangrijke zaken door. Vandaar dat we The Fitness Studio als vergaderplaats dan ook van harte aanraden.