Op zoek naar een architect in Utrecht

De afgelopen paar jaar wonen mijn vriendin en ik in Amsterdam. We komen allebei uit Utrecht, maar voor mijn vriendin was het gemakkelijker om in Amsterdam te wonen. Voor haar baan moest ze veel vliegen, waardoor we graag dicht bij Schiphol wilden wonen. Als je in de avond aankomt, dan is het fijner om dichtbij te wonen. Daarnaast is het kantoor waar ze werkt in Amsterdam en kozen we voor deze stad. Ik wilde liever in Utrecht wonen, maar vind Amsterdam ook een leuke stad. Ik heb mijn baan in Utrecht, maar vind het geen probleem om elke dag te reizen. Vanaf Amsterdam ben je zo in Utrecht. Toch wilde ik het liefste terug naar Utrecht verhuizen. Toen mijn vriendin een promotie kreeg, spraken we af dat we naar een huis in Utrecht zouden kijken. Mijn vriendin hoeft met haar nieuwe baan niet meer zo vaak te reizen, waardoor naar Utrecht verhuizen een goede optie werd. We waren naar verschillende huizen aan het kijken, maar vonden niet het huis waar we ondersteboven van waren. We konden een goede hypotheek krijgen en daarom een mooi huis kopen, maar vonden niet ons droomhuis. We vinden allebei een huis erg belangrijk en zijn van plan om hier lang te blijven wonen, daarom willen we het goed aanpakken. Na een tijdje hoorden we dat er een kavel te koop stond in een leuke buurt. Dit leek mijn vriendin en mij een goede optie, want dan konden we met een architect in Utrecht ons droomhuis bouwen. Eigenlijk werden we het al snel eens en we besloten om de kavel te kopen. Dit zou wel betekenen dat we langer moesten verwachten met verhuizen, maar dat hadden we er voor over. We moesten alleen nog een architect in Utrecht vinden die ons kon helpen met het ontwerp.  

Troost & Rutjes is onze architect in Utrecht

Wij wilden graag een architect uit Utrecht, want die zou een beter gevoel voor de stad en omgeving hebben. We gingen op zoek en vonden verschillende bureaus die ons konden helpen. Met verschillende partijen hadden we een gesprek, maar voor ons kwam Troost & Rutjes het beste naar voren. We vonden ze via de website architecten-utrecht.nl. We hadden het gevoel dat deze architect in Utrecht onze ideeën meteen begreep en hij kon al snel schetsen maken die aansloten bij onze ideeën. We vonden het lastig om onze ideeën voor ons te zien, maar bij dit bureau konden ze onze ideeën gemakkelijk vertalen naar een tekening. Na twee goede gesprekken besloten we om met deze architect in Utrecht in zee te gaan. We wilden van te voren natuurlijk goed weten waarmee ze konden helpen en wat de kosten zouden zijn. Gelukkig konden we hier goede afspraken over laten maken. Zij zouden het huis ontwerpen met een bouwtekening, de vergunningen regelen en de aannemer begeleiden in de bouw. Wij wilden ons liever zo min mogelijk bemoeien met het hele proces en zo veel mogelijk uit handen geven.

Erg blij met Troost & Rutjes      

Troost & Rutjes heeft een mooi ontwerp voor ons gemaakt en we zijn erg blij met de bouwtekening. Bijna al onze wensen en ideeën kunnen worden gerealiseerd. Deze architect in Utrecht heeft er voor gezorgd dat alle vergunningen binnen zijn en afgelopen maand is de aannemer begonnen met de bouw. Wij kunnen niet wachten tot we in ons huis kunnen wonen. Wij kunnen Troost & Rutjes aanraden als architect in Utrecht

  • Ze hebben onze ideeën kunnen vertalen naar een prachtig ontwerp
  • Ze hielpen met alle vergunningen
  • Ze begeleiden de aannemer bij de bouw