Hulp bij rugpijn in Den Bosch

Ik werk sinds 2011 als chauffeur bij een busmaatschappij. Ik heb de eerste jaren altijd op een grote bus gereden waarbij ik verschillende routes reed. Ik vond het altijd leuk werk om te doen, ik ben iemand die graag rijdt. Veel mensen vinden het misschien saai om de hele dag te rijden in een bus, maar ik vond het erg leuk werk. Helaas kreeg ik na een tijdje last van mijn rug. Eerst had ik slechts af en toe last en merkte ik het vooral wanneer ik wakker werd. De pijn voelde ik ook als ik zat en aan het rijden was, maar ik wilde graag mijn werk doen. Ik dacht dat ik op een verkeerde manier geslapen had en dat het vanzelf over zou gaan. Maar het gebeurde steeds vaker dat ik last had van rug en ik kon niet meer rijden door de pijn. Ik besloot om naar mijn huisarts te gaan en te vertellen over mijn rugpijn in Den Bosch. De huisarts verwees mij door en raadde mij aan om rust te nemen. De fysiotherapeut die mij zou helpen had moeite om te vinden waar het probleem zat. Samen deden we oefeningen voor de rugpijn in Den Bosch, maar het hielp niet veel. Uiteindelijk bleef ik drie maanden bij deze fysiotherapeut, maar de oefeningen hielpen niet. Met mijn baas had ik afgesproken dat ik alleen de dagen zou werken dat ik geen pijn had, maar dat werden er steeds minder. Ik wilde graag een oplossing voor mijn rugpijn in Den Bosch, zonder dat ik veel pijnstillers hoefde te nemen. Ik ging weer langs bij mijn huisarts en vertelde over mijn ervaring bij de eerste fysiotherapeut. Mijn huisarts raadde mij toen een andere fysiotherapeut aan in Den Bosch.    

Fysiotherapie praktijk Smits behandelt mijn rugpijn in Den Bosch

Mijn huisarts gaf mij het telefoonnummer en de website van de andere fysiotherapeut. Ik bezocht de website fysiotherapiesmits.nl en nam hierna contact met Fysiotherapie praktijk Smits op. Ik vertelde over mijn pijn en dat ik graag een behandeling voor rugpijn in Den Bosch wilde. We maakten een afspraak zodat de fysiotherapeut mij kon onderzoeken en we mogelijke behandelingen konden bespreken. Na het onderzoek hadden we een goed gesprek en de fysiotherapeut besprak met mij zijn plan. Ik zou drie keer in de week langskomen en als ik behoefte had aan meer behandelingen, dan kon ik dit aangeven. Ik had van te voren gemengde gevoelens over de fysiotherapie, ik vond de therapeut erg aardig en hij was erg betrokken, maar de vorige behandeling had weinig effect. Toch wilde ik het graag proberen, want ik wilde van mijn rugpijn in Den Bosch af. Samen gingen we aan de slag met verschillende oefeningen en we probeerden de hoeveelheid pijnstillers te beperken. De therapeut gaf aan dat het een aantal weken kon duren voordat ik een verschil zou merken.

Minder pijn

Ik kom nu drie maanden langs bij Fysiotherapie praktijk Smits en de behandeling voor rugpijn in Den Bosch heeft veel effect. Mijn rugpijn is afgenomen en ik heb minder vaak last. De oefeningen zijn erg goed voor mij en maken mijn rug sterker. Ik werk nu elke dag een aantal uur en ben blij dat ik weer kan rijden. We willen het aantal bezoeken langzaam gaan afbouwen, omdat ik al veel vooruit ben gegaan. Ik ga langs bij Fysiotherapie praktijk Smits voor mijn rugpijn in Den Bosch

  • De fysiotherapeut is erg vriendelijk en betrokken
  • Ik heb minder pijn en minder vaak last
  • Ik kan nu weer een aantal uur werken per dag