Een zaal huren in Tilburg doet u bij Café Bet Kolen

Een groot feest geven kunt u natuurlijk geheel zelf regelen. U heeft thuis wellicht genoeg ruimte om alle gasten in kwijt te kunnen. Alleen bent u dan heel de avond rond aan het rennen om alles te regelen. Een zaal huren in Tilburg kan daarom een goede oplossing zijn. Bij een zaal huren in Tilburg heeft u niet alleen een grote ruimte, maar kan ook de catering, muziek en verlichting geregeld worden. Met een zaal huren in Tilburg bent u dus overal vanaf en kunt u genieten van uw avond. Bij Café Bet Kolen kunt u een zaal huren in Tilburg. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u bij ons een zaal kunt huren in Tilburg.

Een zaal huren in Tilburg voor iedere gelegenheid

Een zaal huren in Tilburg kan een goede uitkomst zijn als u weinig plek heeft in uw eigen huis of juist niet achter wilt blijven in de rotzooi. U kunt bijvoorbeeld een zaal huren in Tilburg voor:

  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Bedrijfsfeesten

Onze feestzaal is onlangs geheel vernieuwd. Wij kunnen ruimte bieden voor 200 personen. U kunt ook voor een kleiner gezelschap een zaal huren in Tilburg. Middels een schuifwand kunnen wij de zaal namelijk verkleinen. Zo heeft u altijd de perfecte zaal voor uw feest en kunt u de rest uit handen geven. Wij verzorgen ook de catering. Dit doen wij van kleine snacks tot een volledig buffet. Daarnaast kunnen wij ook de muziek voor u regelen. U kunt hierbij zelf uw wensen aangeven, maar wij kunnen de muziek ook afstemmen op de informatie die u ons heeft gegeven. Wat betreft de aankleding en verlichting zit u bij ons ook goed. Wij kunnen u altijd adviseren op basis van onze ervaring, maar u kunt zelf ook uw eigen ideeën aandragen. Zo weet u zeker dat het totaalplaatje bij uw persoonlijkheid en gelegenheid past. De mogelijkheden zijn bij ons oneindig als u een zaal wilt huren in Tilburg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht in onze biljarts en dart zaal, waar u een competitief of gezellig avondje met vrienden en familie kunt hebben. Deze gelegenheden zijn gratis, waardoor u onder het genot van een drankje uw hobby uit kunt oefenen. U kunt altijd bij ons binnen lopen om de mogelijkheden met onze medewerkers te bespreken en ons café en zaal te bekijken. Zo weet u direct waar u uw feest kunt geven en wat de mogelijkheden zijn.

Altijd verzekerd van een gezellige avond

Café Bet Kolen is uw café en feestlocatie in Tilburg. Wij hebben een prachtige feestzaal die mogelijkheden biedt voor veel diverse gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest voor zowel 200 personen of een klein gezelschap. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gezellig avondje met vrienden of familie. Wij hebben een aantal biljart en dart tafels tot onze beschikking waar u gratis gebruik van kunt maken. Zo kunt u uw favoriete bezigheid of hobby uitoefenen onder het genot van een drankje. Wij organiseren ook geregeld feesten. Tickets hiervoor zijn te verkrijgen via onze website, http://www.feestzaal-huren-tilburg.nl. Zo bent u verzekerd van een geweldige avond waarbij hapjes en drankjes altijd tot uw beschikking staan. Wilt u meer informatie over onze feestzaal of wat de kosten zullen zijn voor uw feest? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Zodra u ons contactformulier op onze website invult, komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen.