Led inbouwspots in de keuken – de manier om meer mogelijk te maken

Ik sta zelf niet graag in de keuken. Het is niet zo dat ik een hekel heb aan koken hoor, maar mijn vrouw is er veel beter in. Wanneer zij in de keuken staat, werk ik graag nog even door in de garage aan wat projecten of dingen, waarna we lekker samen kunnen eten. Toen mijn vrouw naar Barcelona ging voor het werk, kwam ik automatisch in de keuken te staan. Een week lang pizza eten is immers geen gezonde optie. Gelukkig kan ik prima koken, dus ik was al lekker aan het winkelen geweest om eens wat nieuwe dingen te proberen. Dan kon ik die ook maken voor mijn vrouw als het slaagde immers. Wel, dat pakte allemaal iets anders uit dan ik dacht. Al op de eerste avond sneed ik me in de vinger omdat ik niet goed kon zien wat ik aan het doen was. Ik dacht dat het aan mij lag. Maar toen ik mijn vrouw die avond op de app had, schreef ze dat zij al tijden geleden aangegeven had dat we geen goed licht in de keuken hadden. Ik wist het ineens: ik ging geen kookboek bestuderen, ik ging de keuken verbouwen als verrassing!

Direct aan de slag met led inbouwspots in de keuken

Ik wist van een vriend van me dat hij alle verlichting vervangen had in de keuken voor led inbouwspots in de keuken. De led inbouwspots in de keuken waren volgens hem de ideale manier om overal licht te hebben en makkelijk te kunnen werken omdat je nooit in je eigen schaduw aan het werk bent wanneer je genoeg led inbouwspots in de keuken plaatst. Ik besloot bij hem langs te gaan en na een paar biertjes waren we het erover eens dat we samen de led inbouwspots in de keuken zouden monteren bij mij thuis. Hij wist gelukkig nog waar hij zijn led inbouwspots voor de keuken besteld had: bij Ledinbouwspots Leds (ledinbouwspotsleds.nl). Een beetje een vreemde naam, maar dat maakte niet veel uit want de led inbouwspots voor de keuken waren binnen de kortste keren geleverd tegen een bijzonder scherpe prijs. Zo konden we direct aan de slag met de led inbouwspots voor de keuken want veel tijd hadden we inmiddels al niet meer over. Althans, zo voelde het. Het monteren van de led inbouwspots in de keuken kostte namelijk nauwelijks tijd. Zo konden we ook nog de gootsteen vervangen en het aanrechtblad vernieuwen en goed vastzetten.

Wat vond mijn vrouw ervan?

Mijn vrouw was verrast toen ze terugkwam. Zij had gedacht dat ik elke avond lekker films zou kijken met een paar biertjes. Maar dat had ik niet. Ik had samen met Ramon de keuken verbouwd (overigens wel met een paar biertjes erbij hoor). De lichtere kleuren van het aanrechtblad en de gootsteen zorgden er samen met de ledlampen voor dat er een veel lichtere keuken ontstaan was. Daarnaast:

  • Is het duurzamer licht;
  • Sta je niet meer in je eigen schaduw;
  • Kun je de groepen afzonderlijk regelen.

Mijn vrouw was helemaal blij en ik ben achteraf gezien ook erg tevreden over de resultaten. Ik denk dat de kans groot is dat ik net als Ramon ook in de rest van het huis eens ga kijken naar de mogelijkheden. Of mijn vrouw dan eerst weer op zakenreis moet? Ik vrees van wel. Ik kan niet werken als zij naast me staat, net als dat zij niet kan koken als ik haar op de vingers kijk. Dat leer je van een huwelijk.