Springkussen huren in Rotterdam voor verjaardag dochter

Afgelopen weekend was de verjaardag van mijn dochtertje, ze werd zes jaar. Ze was doordeweeks jarig, maar we vierden haar verjaardag in het weekend. Zaterdag vierden we het voor haar vriendjes en vriendinnetjes en zondag deden we dat voor de familie. Ze wilde graag een feestje geven voor haar vriendjes en vriendinnetjes. Ik zie dat tegenwoordig verjaardagsfeestjes groter worden gevierd, dan toen ik die leeftijd had. Bijna voor alle verjaardagen van klasgenoten krijgt onze dochter een uitnodiging en vaak ook van kinderen in de buurt. Toen ik jong was, was het al speciaal als je een zakje snoep achteraf meekreeg. Tegenwoordig hebben de kinderen vaak themafeestjes en maken ze er iets speciaals van. Het ene feestje wordt groter gevierd dan het andere, maar soms geven de ouders veel geld uit. Twee maanden geleden was ze uitgenodigd voor een feestje van een vriendinnetje. Ze hadden een themafeestje met ridders en prinsessen. Dit vonden de kinderen erg leuk en veel kinderen kwamen verkleed aan. Onze dochter hadden we ook verkleed als een prinsesje, ze zag er erg schattig uit. De ouders hadden zelfs een springkussen kunnen huren in Rotterdam. Ze wonen in een buurt met een pleintje en hadden daar een springkussen van een kasteel staan. Ik herinnerde me dat onze dochter het springkussen erg leuk vond. Volgende de ouders van het vriendinnetje was ze de hele tijd op de springkussen te vinden. Daarom leek het ons leuk om voor haar verjaardag ook een springkussen te huren in Rotterdam.

Online springkussen huren in Rotterdam

Ik bezocht een aantal website waar je springkussens kan huren in Rotterdam, maar ik vond de prijzen daar erg duur. Daarom vroeg ik aan de ouders van het vriendinnetje, welke website zij hadden gebruikt om de springkussen te huren in Rotterdam. Dat konden ze zich eerst niet meer herinneren, maar konden gelukkig nog een email van het bedrijf vinden. Via defeestverhuurder.nl hadden zij de springkussens gehuurd. Ik bezocht deze website, om te zien wat de prijzen waren. Hier waren de prijzen een stuk goedkoper dan op andere websites. Ook zouden de springkussen geleverd worden met een blower, onderzeil, haringen en een haspel. Indien nodig kon ik ook valmatten en betonblokken huren. Mijn vriendin vond de prijs ook goed en samen kozen we een leuke springkussen uit. Wij gaven geen themafeestje, dus kozen we voor een normale springkussen. Een springkussen huren in Rotterdam via deze website was erg gemakkelijk en het was goedkoper dan we hadden verwacht. We gaven aan voor welke datum we de springkussen wilde huren in Rotterdam, zodat ze het springkussen in de ochtend konden langs brengen. Eventueel was het mogelijk om het springkussen op te laten zetten en begeleiding in te huren, waar we dachten dat we dit zelf konden doen.

Erg blij met het springkussen

We hadden het tot de dag van haar verjaardag geheim gehouden, dat we een springkussen hadden gehuurd. Toen onze dochter het springkussen zag, werd ze meteen erg enthousiast. Het opzetten van het springkussen duurde een tijdje, maar was gelukkig niet moeilijk. Een springkussen huren in Rotterdam was een goed idee, want alle kinderen maakten er veel gebruik van. We hadden het springkussen op een veldje voor de deur gezet, zodat we alles goed in de gaten konden houden. Een springkussen huren in Rotterdam is een leuk idee voor een kinderfeestje

  • Via defeestverhuurder kan je goedkoop een springkussen huren
  • Ze hebben diverse springkussens waar je uit kan kiezen
  • De kussens worden met de benodigde accessoires geleverd
  • Het is mogelijk om het kussen op te laten zetten en begeleiding in te huren