Ben je op zoek naar een kapsalon in Maastricht? 

Als je op zoek bent naar een kapsalon in Maastricht, ga dan naar Kapsalon Sing’s. Kapsalon Sing’s is een betrouwbare en betaalbare kapsalon in Maastricht en omstreken. Ik ga er zelf al jaren naartoe en ben er altijd naar tevredenheid geknipt. 

Een betaalbare kapsalon in Maastricht 

Kapsalon Sing’s is een betaalbare kapsalon in Maastricht. Zelf ben ik er al jaren klant en mijn hele gezin wordt geknipt bij Kapsalon Sing’s. Het is er altijd gezellig en je kunt er terecht zonder afspraak. De kappers zijn er ontzettend professioneel en zijn op de hoogte van de laatste haarmode. Ik woon zelf al jaren in Maastricht en heb altijd bij Kapsalon Sing’s gezeten. Kapsalon Sing’s is toevallig ook de plek waar ik mijn echtgenoot heb ontmoet. Ik ging op een dag naar de kapper, zoals ik wel vaker doe. Het fijne aan Kapsalon Sing’s is dat je er gewoon naar binnen kunt lopen en geknipt kunt worden zonder afspraak. Toen ik op een dag eerder klaar was op het werk, besloot ik nog even snel langs de kapper te gaan. Ik liep er naar binnen en werd niet lang daarna geroepen om in de stoel te komen zitten. Ik had bij Kapsalon Sing’s destijds een vaste kapster die mij ontzettend goed kende en precies wist wat ik met mijn kapsel wilde. Ze ging aan de slag met knippen en maakte intussen nog een babbeltje met mij. Toen mijn knipbeurt er bijna op zat, liep een man de kapsalon binnen. Ik vond hem ontzettend knap. Hij had kort haar en een baardje. Hij ging in de stoel naast mij zitten en hij groette mij met een hartelijke lach. We raakten een beetje aan de praat en hij vertelde mij dat hij normaal gesproken altijd zijn haar laat doen bij Kapsalon Sing’s, maar dan in een ander filiaal. Kapsalon Sing’s heeft namelijk meerdere filialen dan alleen deze kapsalon in Maastricht: 

  • Markt in Maastricht 
  • Scharnerweg in Maastricht 
  • Boschstraat in Maastricht 
  • Keurmeestersdreef in Maastricht 
  • Geerstraat in Heerlen 
  • Heerlerbaan in Heerlen 

De man ging dus normaal gesproken altijd naar Kapsalon Sing’s in Heerlen, waar hij ook woonde. Hij besloot echter naar de kapsalon in Maastricht te komen omdat hij er toch in de buurt was. We maakten gezellig nog even een praatje en uiteindelijk zat de knipbeurt van ons beiden erop. Toen ik echter mijn knipbeurt wilde afrekenen, kwam ik erachter dat ik mijn portemonnee op het werk had achtergelaten. Dat was natuurlijk niet handig, daar ik dus geen enkele manier had om mijn knipbeurt af te rekenen. Gelukkig bood de man aan om de rekening op zich te nemen. Ik vond dat ontzettend lief van hem en bood aan om een keer samen een drankje te gaan doen als compensatie. Uiteindelijk zijn de dus de week daarop samen een drankje gaan doen en de rest is geschiedenis. 

Kapsalon Sing’s in Maastricht en omstreken 

Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd zijn of haar partner in een kapsalon in Maastricht te ontmoeten. Het geeft mij echter wel een leuke herinnering aan Kapsalon Sing’s. Kapsalon Sing’s is dan ook de kapsalon waar mijn gezin en ik keer op keer weer naartoe terugkeren als het gaat om het knippen van ons haar. Als jij ook op zoek bent naar een kapsalon in Maastricht en omstreken, dan kan ik je Kapsalon Sing’s zeker aanraden. De kapsalon is ontzettend netjes en het is er altijd gezellig. Daarnaast is het betaalbaar en kun je er zonder afspraak zo naar binnen lopen. Kijk op kapsalonsings.nl voor meer informatie over Kapsalon Sing’s.