Zoekt u een recruiter in biotech?

Binnen de zogenaamde “Life Sciences” vallen diverse wetenschappelijke velden samen. We denken aan hoofdstudies zoals scheikunde, biologie, informatica en farmacie. Maar ook aan specialistische vervolgopleidingen waaronder een keur aan masters en PhD-opleidingen. Zoekt u een recruiter biotech omdat u mensen nodig hebt binnen uw bedrijf die deze opleidingen hebben afgerond? Dan kunt u contact opnemen met sire-search.nl. Er staan diverse head hunters klaar die u binnen deze branche verder kunnen helpen. We wijzen bijvoorbeeld een ervaren recruiter biotech aan voor uw bedrijf om de recruitment van nieuw personeel in de toekomst te bewerkstelligen. Wij zoeken door heel Europa en daarbuiten naar hoogopgeleide werkzoekenden binnen onder andere de biotech. Met meer dan 1.500 succesvolle plaatsingen, meer dan honderdduizend aangesloten professionals en met 3 locaties in Europa zijn we een toonaangevend recruitment bureau binnen deze sector. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u als bedrijf geen zin en tijd om hier al te veel aandacht aan te besteden? Dan doet u er absoluut goed aan om een recruiter biotech in de arm te nemen. Het staat u overigens vrij om voor een bedrag een kijkje te nemen in onze cv database. U kunt er kandidaten uit plukken waarmee we u graag in contact brengen. Liever een advertentie op onze site plaatsen zodat werkzoekenden kunnen reageren? Doe dat dan in combinatie met een recruiter biotech zodat hij of zij de kandidaten alvast voor u kan selecteren.

Onze recruiter biotech helpt u aan hoogopgeleid personeel

Bij ons hebt u aldus vele opties. Niet alleen kunt u de teugels laten varen, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel tijdens de gehele selectieprocedure op de voorgrond te treden. Onze recruiter biotech stemt uw wensen af of de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daar speelt ook uw budget een rol bij. Want als u toegang wilt tot de vele duizenden cv’s de we met zorg hebben samengesteld, dan zijn daar vanzelfsprekend wel kosten aan verbonden. Voor een grote onderneming zoals de uwe stellen die bedragen wellicht niets voor dus u bent geen dief van de portemonnee als u met ons in zee gaat. Wat we u bieden zijn onder andere:

  • Kennis van de markt. We kennen de innovaties, uitvindingen, het onderzoek maar ook het type personeel waarna men op zoek is binnen deze business,
  • Onze recruiter biotech heeft zelf ook erg veel technische kennis,
  • En de recruiter biotech heeft regionale kennis.

We kunnen het zoekgebied ook erg klein houden. Bent u beginnend ondernemer? Dan wilt u wellicht enkel Nederlandse werkzoekenden aannemen. En aangezien we binnen heel Europa werken kunnen we u in ieder land van advies voorzien. Overigens willen we u als tip meegeven om ook internationaal te zoeken zodat u uw reikwijdte kunt vergroten. U haalt daarmee kennis in huis die u misschien in Nederland niet kunt krijgen.

Hebt u nog vragen? Klim dan in de pen

Hebt u nog vragen aan onze recruiter biotech? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Sire Search u aanbiedt? Of zoekt u wat meer technische details van een bepaalde functie op onze website? Ook werkzoekenden zijn trouwens van harte welkom. Zij kunnen hun cv uploaden in de hoop snel een baan te kunnen vinden. Neem in ieder geval telefonisch contact met ons op met het kantoor in Nederland, in België of in Duitsland. Tijdens kantooruren staan we uiteraard voor u klaar. Liever een e-mail sturen zodat u daar al uw vragen op een rijtje kunt zetten? Daar doen we beslist niet moeilijk over. We antwoorden zo spoedig mogelijk.