Zell am See is een prachtig vakantieoord

Kent u Zell am See in Oostenrijk? Dit prachtige dorp ligt verscholen in het Alpenlandschap, in de deelstaat Salzburg om precies te zijn en dus niet in Tirol, een fout die velen maken. Dat neemt niet weg dat het er niet ontzettend gezellig kan zijn. Het landschap is van adembenemende schoonheid en dat is het zowel in de zomer als in de winter. Zoals de naam al impliceert kunt u er vertoeven aan het meer: het Zellermeer. In de zomer kunt u er aan liggen en als u tegen de koude kunt, dan is een duik wellicht ook wel de moeite waard. In het winterse landschap kunt u er zelfs op schaatsen. Maar u gaat in de winter waarschijnlijk eerder naar Zell am See voor andere wintersporten zoals:

  • skiën,
  • sleeën,
  • of snowboarden.

Op alpinrentals.com kunt u snel de juiste accommodatie vinden die past bij uw wensen. Komt u bijvoorbeeld met de auto? Dan wilt u wellicht een gratis parkeerplaats bij het verblijf. En als u erg gehecht bent aan het internet dan kunt u ook moeiteloos een verblijf vinden met gratis Wi-Fi. Want dat is in deze moderne tijden vrijwel de norm geworden in de ontwikkelde landen. In de zomer kunt u trouwens in Zell am See ook diverse activiteiten doen. Zo is er een heus golfterrein, kunt u lange wandelingen maken, gaan raften in de woeste rivieren in de buurt en zijn er voor de heuse klimmers vele bergen om te overwinnen.

Zelfs in de zomer kunt u in Zell am See aan wintersport doen

Zoek op onze website naar een goed onderkomen dat past bij uw vereisten. Misschien gaat het meer om de grootte omdat u met een bepaalde vereniging op vakantie gaat. Maar het kan ook zo zijn dat u het liefste van alle gemakken wordt voorzien. In dat geval is het geen overbodige luxe om een huisje te huren inclusief een persoonlijke sauna. Dit is vanzelfsprekend allemaal mogelijk in Zell am See dus vergelijk vandaag nog en voer uw gewenste vakantiedata in. U krijgt van ons direct inzicht in de beschikbare data en de prijzen. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunt u direct gaan boeken. Dat raden we overigens te allen tijde aan, de kans bestaat immers dat iemand anders er met uw keuze vandoor gaat! Wel blijven we ons assortiment continu uitbreiden. Zo kunt u ook in drie andere plekken in Oostenrijk zowel uw zomer- als uw kerstvakantie vieren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en tips over bijvoorbeeld een last minute vakantie door u aan te melden voor de nieuwsbrief of door ons op Facebook te gaan volgen. Ook op andere sociale media kunt u informatie over Zell am See en onze accommodaties vinden. Doe alvast wat inspiratie op!  Of het nu gaat om een appartement in een flatje of een chalet ergens in de sneeuw, dankzij onze site zult u al deze plekken snel en goedkoop kunnen vinden in Zell am See.

Maak snel een online reservering zodat u kunt gaan pakken

Zell am See biedt aldus voor de avonturier vele mogelijkheden aan. Maar ook voor diegene die liever in het café plaatsneemt om deel te nemen aan de après-ski zijn er voldoende bars in Zell am See te vinden. Wij horen erg graag hoe u de vakantie hebt ervaren. Daarom kunt u nadien een beloning geven. Geef een cijfer en laat ook een review achter. Wij staan absoluut open voor feedback en u helpt toekomstige reizigers aanzienlijk bij het maken van een goede keuze. Mocht u ten slotte nog vragen hebben dan kunt u ons bellen en mailen.