Wil je die onaangename rooklucht verwijderen?

Je kunt de vieze rooklucht laten verwijderen door luchtreiniger.nl. Zij biedt haar diensten aan op haar website luchtreiniger. Een rooklucht kan je al snel gaan benauwen. Er wordt vaak gezegd dat de achtergebleven rooklucht nog viezer is dan de lucht van het roken op datzelfde moment. Die mening die deel ik. Een rooklucht is onprettig en wordt dan ook vaak geassocieerd met onhygiënisch. luchtreiniger.nl heeft bij al veel panden de rooklucht weten te verwijderen. Een paar jaar terug was het topjaar voor het bedrijf. Dit komt doordat de horecabedrijven toen een rookverbod opgelegd kregen. Deze maatregel heeft veel horecabedrijven de knoop doen doorhakken. Nu er toch niet meer gerookt mocht worden, lieten ze ook graag de rooklucht verwijderen. Een aantal van deze klussen is aangepakt door luchtreiniger.nl. Mocht je nou ook zo’n onprettige rooklucht in je bedrijf of huis hebben, lees dan snel verder in dit artikel. Wellicht ben je er in geïnteresseerd om deze te verwijderen en dan staat luchtreiniger.nl graag voor je klaar. 

Rooklucht verwijderen door Luchreiniger.nl

Zoals gezegd in de eerste alinea heeft luchtreiniger.nl al veel ervaring met rooklucht verwijderen. Je denkt nu: “Hoe doen ze dat dan? Komt er een team bij me langs?” Nee! Op de website van luchtreiniger.nl kun je namelijk zelf een luchtreiniger bestellen. Zij verkopen er één welke speciaal ontwikkeld is om de vieze rooklucht te verwijderen. Het is een eenmalige kostenpost, maar het helpt je verder in de toekomst. Wél leggen de medewerkers van luchtreiniger.nl graag aan je uit wat de mogelijkheden nou precies zijn van zo’n apparaat en hoe het werkt. Veel informatie over de reinigingsmachine is natuurlijk ook te vinden op de website. Het apparaat dat de rooklucht doet verwijderen, kost €199. Hier praat ik over het model PROAIRTECH – ZX9000 luchtreiniger. Zelf heb ik ook gekozen voor dit model. Het apparaat bevat een krachtige zuiger. Deze zuigt alle vuile lucht op en zorgt er voor dat deze plaats maakt voor nieuwe, frisse lucht. Zelf merkte ik direct verschil. Na het roken stond mijn huis altijd een beetje blauw van de vieze lucht. Dat is met de komst van de luchtreiniger natuurlijk verleden tijd. Ik voel me een stuk vitaler en gezonder in mijn huis nu ik de rooklucht laat verwijderen door het apparaat. Mijn tante heeft een café waar niet gerookt mag worden. Ze heeft mij verteld dat er na werktijd door het personeel wel eens een sigaretje op wordt gestoken. Om er voor te zorgen dat de gasten de volgende dag geen last hebben van de rooklucht, heeft zij ook een reiniger aangeschaft bij luchtreiniger.nl.

luchtreiniger.nl is dé website voor een gezonde lucht

De organisatie is gevestigd in Amsterdam. Er worden niet alleen luchtreinigers aangeboden. Ook verkoopt de organisatie luchtbevochtigers en accessoires. Bij accessoires kun je denken aan het volgende:

  • koolstoffilter
  • bevochtigingsfilter
  • filterset
  • filtercassette
  • vervangingslamp
  • calc off
  • UV-lamp
  • navulling ontkalker

Deze accessoires dienen eigenlijk als extraatje of zelfs als onderdeel van het apparaat die de vieze rooklucht doet verwijderen. Erger jij je ook zo aan deze lucht? Laat de rooklucht dan snel verwijderen met een apparaat van luchtreiniger.nl.

Lees meer…