Wijn proeven Breda

Ben jij een wijnliefhebber en wil je daarnaast ook een wijnkenner worden? Kom dan bij Juulswijn voor een dagdeel wijn proeven Breda. Hier ga je er achter komen hoe weinig je eigenlijk werkelijk weet over de wijn. Na deze beleving ga je veel kieskeuriger wijn drinken, maar ga je er zeker weten nog meer van genieten. Juulswijn heeft voor een heerlijke wijnervaring verschillende wijnproeverijen. Geheel in sfeer worden de juiste smaken bij elkaar gezocht. Uiteraard zitten hier een paar landspecifieke proeverijen tussen, deze kunnen natuurlijk niet missen aangezien wijn in verschillende landen wordt geproduceerd. Des te mooier is het om een heerlijke wijn aan te vullen met bijbehorende hapjes die de smaak van de wijn doen opleven. Met wijn proeven Breda bij Juulswijn vergeet je gewoon het Hollandse Breda en ben je na een paar slokken en hapjes in de straatjes van Frankrijk of aan de kust van Italië. Kijk op juulswijn.nl voor de aangeboden proeverijen en boek eens een avondje om nog optimaler van wijn te kunnen genieten.

Wijn proeven in Breda, leren en genieten

Het proeflokaal Juulswijn heeft als voornaamste doel de groep te laten genieten, en nog meer te leren genieten. Hoe meer je weet over wijn en hoe beter je weet hoe je de smaak moet proeven, des te beter kan je genieten van je drank. Naast het proeven is het combineren van smaken ook essentieel. Met andere woorden, dankzij wijn proeven Breda wordt jouw beleving van wijn nog beter. Zo weet je de volgende keer de juiste wijn bij een gerecht uit te zoeken en kan je gerichter vragen bij de slijterij naar die specifieke smaak. Reserveer gauw een van de wijnproeverijen voor wijn proeven Breda bij Juulswijn:

  • Delicieux France!
  • Viva Espana!
  • Bella Italia!
  • Wijnsafari in Zuid Afrika

Frankrijk kan zeker niet ontbreken bij wijn proeven Breda. Niet alleen zet Juulswijn de beste Franse wijnsmaken voor je neer. Er zal vast een fles tussen zitten die jou geheel vreemd voorkomt. Hier ga je erachter komen hoe lekker de onbekende Franse wijnen kunnen proeven in combinatie met echte Franse hapjes als gedroogde worst, ham, olijven en Franse kazen. De Zuid-Afrikaanse wijnen komen ook veel voor in de schappen van de slijterij. Tijdens deze wijnproeverij word je geïntroduceerd in de heerlijke wijnsmaken uit Zuid-Afrika. Ook deze zijn erg goed te combineren met hartige hapjes als salami, olijven en kaasjes. Naast verschillende wijnsmaken en hapjes, zorgt Juulswijn ook voor de presentatie in mooi glaswerk en geeft ze formulieren met daarop de informatie over de wijn. In ruim twee uur word je ondergedompeld tijdens wijn proeven Breda door Juulswijn.

Een gezamenlijke wijnbeleving

Vanaf een groep van 8 personen kan je een wijnproeverij reserveren bij Juulswijn. Kijk eerst rond op juulswijn.nl voor alle mogelijkheden die zij biedt, want daar zitten vast wat bijzondere proeverijen tussen. Deze zijn niet alleen gericht op landen, maar ook op typen wijn. Daarnaast heeft ze op de website ook de wijnen gezet die bij haar te proeven zijn. Dan is het nog af te wachten welke wijnen getoond worden tijdens de desbetreffende proeverij. Dat blijft uiteraard een verrassing. Waar je zeker van kan zijn is dat Juulswijn een uitstekende smaak heeft op wijngebied en dat het zeker de moeite waard is een of meer van de wijnen te proberen. Mocht je dus helemaal weg zijn van een van de wijnen tijdens wijn proeven Breda, dan kan je een of meer flessen bestellen om deze mee naar huis te nemen. Dankzij de informatie op juulswijn.nl kan je wijn proeven Breda ook thuis verder ervaren.