Wij genoten in deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht!

Wij hadden laatst een bruiloft in Utrecht en omdat wij van ver moesten komen, hebben wij besloten om er een weekendje weg van te maken en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een mooie bed and breakfast in de omgeving van Utrecht. Deze hadden we al heel snel gevonden. Wij kwamen namelijk op de site van Bed-And-Breakfast-Mijdrecht.nl terecht en hier zagen we meteen dat wij hier een heel mooi verblijf konden reserveren. Wij wilden namelijk per se niet in Utrecht zelf overnachten omdat wij het altijd maar druk vinden in deze stad. Het leek ons ook leuk om een bed and breakfast in de omgeving van Utrecht te boeken waarvandaan we ook konden gaan wandelen en dat was bij de bed and breakfast in de omgeving van Utrecht die wij uiteindelijk hebben geboekt aan de orde. Deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht lag namelijk middenin de natuur en dat maakte het voor ons de ideale slaapplek waar wij naar op zoek waren. Het heeft daarom ook niet lang geduurd voordat wij hier een reservering hebben gemaakt. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Het is ons namelijk heel erg goed bevallen in deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht. Mocht u momenteel ook een dergelijk onderkomen zoeken, dan raden wij u ten zeerste aan om een keer op de site van Bed-And-Breakfast-Mijdrecht.nl te komen kijken. U zult zien dat u hier heerlijk kunt overnachten en dat er heel veel faciliteiten zijn waar u gebruik van mag maken. Aarzel dus ook niet langer meer en kom snel naar de site Bed-And-Breakfast-Mijdrecht.nl kijken. Hier kunt u in een oogopslag zien waarom wij zo genoten hebben in dit verblijf. Mocht u ook een keer in dit verblijf willen overnachten, dan kunt u een reservering maken via de site.

Wij genoten van de welness in deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht

Het leuke aan deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht was dat de eigenaresse ook een schoonheidssalon aan huis heeft. Daar hebben wij uitgebreid van weten te profiteren toen wij in deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht hebben overnacht. Wij hebben namelijk heerlijk genoten van het bubbelbad waar je gebruik van mag maken wanneer je naar deze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht komt. Mijn vrouw was wel benieuwd wat er allemaal in de schoonheidssalon te beleven viel en daar is zij voorgelicht over de toepassing van permanente make-up. Daar had mijn vrouw al langere tijd zin in, maar ze durfde nooit naar een schoonheidssalon toe te gaan omdat zij dacht dat het veel te duur zou zijn voor haar. Tijdens het verblijf in de bed and breakfast in de omgeving van Utrecht heeft zij ontdekt dat dit helemaal niet zo duur was. Zo hebben wij dus niet alleen een heerlijk verblijf kunnen hebben, wij hebben ook nog eens nieuwe kennis opgedaan. Mijn vrouw heeft daarom ook meteen een afspraak in de schoonheidssalon ingepland.

Wij hebben heerlijk genoten van alle natuur in de omgeving

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in dit etablissement en zijn daarom ook heel erg enthousiast over Bed & Breakfast bij de Muzen. Hier moet u zijn voor:

  • een heerlijk comfortabel etablissement
  • lange wandelingen in de natuur die overal om u heen is
  • een heerlijke verwenbeurt in het aangrenzende schoonheidssalon

Kijk voor meer informatie en voor het maken van een reservering even op de site van Bed-And-Breakfast-Mijdrecht.nl. Hier kunt u ook foto’s van deze gelegenheid vinden.