Wat is jouw beste optie voor professionele tapijtreiniging?

Stel je nou voor dat je huisdier een ongelukje heeft gehad op je mooie tapijt, dan wil je deze natuurlijk op professionele wijze laten reinigen, niet? Daarvoor is Cinco Tapijt- en Meubelreiniging al jarenlang de aangewezen partij. Bij Cindo hebben ze namelijk al jarenlange ervaring met zowel meubel- als tapijtreiniging, en weten ze precies hoe ze dit moeten aanpakken. Je zou denken dat het niet zo’n ingewikkeld klusje is, maar er komt toch meer bij kijken dan je zou denken. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste reinigingsmiddel en de juiste watertemperatuur. Doe je dat niet dan kun je de vezels van de stof beschadigen of kunnen ze krimpen of verkleuren. Daarom kiezen mensen liever voor de tapijtreiniging van Cinco dan dat ze er zelf mee aan de slag gaan. Soms is het wel mogelijk om zelf de vlek er uit te krijgen, maar als het tapijt al wat ouder is zie je vaak dat je ook oud vuil meeneemt als je deze vlek verwijdert. Als gevolg daarvan oogt het stukje dat je hebt schoongemaakt net ietsje anders dan de rest van het tapijt, waardoor het alsnog blijft opvallen dat er een vlek heeft gezeten. Met de professionele tapijtreiniging van Cinco heb je dat probleem niet. Zij verwijderen niet alleen de vlek, maar geven je hele tapijt een opfrisser waardoor het niet alleen schoon wordt, maar er ook nog eens als nieuw uitziet.

Tapijtreiniging met professionele apparatuur

Bij Cinco Tapijt- en Meubelreiniging beschikken ze over de juiste apparatuur om jouw kleed of Perzisch tapijt weer helemaal schoon te Wat is jouw beste optie voor professionele tapijtreiniging?krijgen. Deze staat in hun loods in Havelte. Als je voor de tapijtreiniging van Cinco kiest dan kunnen ze jouw tapijt bij je thuis komen ophalen om hem vervolgens in eigen beheer volledig te reinigen. Als het kleed eenmaal schoon is komen ze het natuurlijk ook weer bij je thuis afleveren. Je hoeft er dus zelf helemaal niets voor te doen en dat is wel zo prettig. De Tapijtreiniging van Cinco is dus niet alleen heel praktisch, maar geeft ook nog eens hele mooie resultaten. Je zult niet de eerste zijn die stomverbaasd is over hoe ontzettend mooi je kleed er weer uitziet na de reiniging. De kleuren worden namelijk weer veel intenser, het kleed ruikt lekkerder en oogt simpelweg weer als nieuw. En dat voor een klein prijsje, want daadwerkelijk een nieuw tapijt kopen is natuurlijk vele malen duurder!

Welke meubels kan Cinco voor je reinigen?

Je kunt natuurlijk bij Cinco terecht voor die professionele tapijtreiniging, maar ze kunnen ook allerhande meubels voor je schoonmaken, zoals:

  • Bankstellen
  • Fauteuils
  • Eetkamerstoelen
  • Autostoelen
  • Matrassen
  • Bootkussens

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Simpel gezegd kunnen ze alle soorten meubels reinigen die voorzien zijn van een bekleding, welk type stof het ook betreft. Ondanks dat ze bekend staan om hun kwalitatief goede tapijtreiniging maken ze ook op dagelijkse basis allerlei meubels schoon en doen ze weer stralen. En voor al deze meubels geldt dat ze ze bij je thuis kunnen ophalen, en na de reiniging weer komen brengen, ideaal! Bel dus snel Cinco als je huisdier een ongelukje heeft gehad, of als je simpelweg je tapijt of meubels een opfrisser wilt geven, want na hun professionele reiniging ogen ze weer als nieuw!