Waar vind ik een mooie leren hoekbank?

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie, nieuwe leren hoekbank. Pasgeleden ben ik verhuisd naar een groter huis. Ik kon dus ook wel een grotere bank gebruiken. Daarnaast was de bank die ik voorheen had al wel zo’n honderd jaar oud. Hij zag er eigenlijk niet meer uit. Maar waar moest ik een mooie, nieuwe leren hoekbank vandaan halen die ook nog eens betaalbaar was? Die dingen kosten een vermogen! 

Mijn beste vriendin raadde mij toen Mokana aan. Hier had zij haar leren hoekbank ook vandaan gehaald en zij was zeer tevreden en dat is ze nog steeds! Ik ben langs de winkel in Enschede geweest, wat voor mij ook mooi om de hoek ligt, en ik keek mijn ogen uit. In de winkel zag ik wel meer dan vijftig lederen banken! Naast een leren hoekbank kun je hier ook terecht voor andere stoere en robuuste lederen banken. Echt een aanrader als je net als ik van een mooi en verzorgd interieur houdt en het geweldig vindt om in woonwinkels rond te neuzen. Ik heb me in ieder geval een hele dag in de winkel van Mokana vermaakt. 

Ben jij nou ook al een hele tijd op zoek naar die ene perfecte leren hoekbank waar je op slag verliefd op bent? Lees dan vooral verder, want in dit artikel zal ik meer vertellen over het aanbod lederen banken van Mokana en waarom jij ook je nieuwe bank hier zou moeten kopen!

Wat voor soort leer voor jouw leren hoekbank?

Wanneer je een leren hoekbank wilt kopen en begint met de lange zoektocht naar die ene perfecte lederenWaar vind ik een mooie leren hoekbank? bank, kom je er al snel achter dat er heel veel verschillende soorten leer zijn. Ik had voorheen geen idee dat er zoveel verschillende soorten leder waren! Als jij hier ook geen verstand van hebt, maar hier wel meer over wilt weten dan ben je hier aan het juiste adres. Hier een aantal leersoorten waar je bij Mokana uit kunt kiezen bij de keuze van jouw stoere en robuuste lederen bank:

  • Open leder 
  • Half open leder
  • Modern toledo leder
  • Zacht silk leer
  • Onderhoudsvriendelijk ecoleder

En dat is nog niet eens alles! Neem vooral eens een kijkje in de winkel. Toen ik ging kijken voor mijn nieuwe leren hoekbank heb ik wel een halve dag in de winkel rondgelopen. Zo sfeervol was het er! Ook zijn er banken in ontzettend veel verschillende kleuren leder. Zo zit er dus altijd die perfecte leren hoekbank tussen die jij zoekt!

Voor welke stijl ga jij?

Ik was in eerste instantie niet eens zo enthousiast over een bank van leer. Ik dacht dat het alleen maar zou kraken, zoals die oude zwarte leren banken van vroeger altijd deden. Ook dacht ik dat een leren bank helemaal niet zo lekker zou zitten en dat het een beetje kil zou overkomen in de woonkamer. Niets was echter minder waar! Er zijn namelijk zoveel verschillende stijlen lederen banken en in zoveel kleuren en in zoveel verschillende materialen, dat het allang niet meer zo is als die kraakbanken van vroeger! Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor een leren hoekbank in landelijke stijl. Dit geeft veel sfeer aan mijn huis en hij zit heerlijk. Daarnaast gaat deze bank nog jaren mee, omdat het design erg tijdloos is! Voor welke stijl leren bank ga jij? 

https://www.mokana.nl/producten/bankstellen-banken-hoekbanken/leren-bankstellen/