Waar kan je een kleed laten reinigen?

Drie jaar geleden heb ik een erg mooi vloerkleed gekocht. Het kleed past goed bij de inrichting in mijn huis en ik ben er erg blij mee. Ik heb altijd mijn best gedaan om het kleed schoon te houden, maar ik kreeg niet alle vlekken uit het kleed. Het werd tijd om op een professionele manier het kleed te reinigen en dit liet ik doen door CincoCleaning.nl. Het kleed ziet er nu weer als nieuw uit en hoef ik voorlopig niet meer te laten reinigen. Toen ik drie jaar geleden dit kleed zag, wist ik meteen dat ik het wilde kopen. Ik ben niet iemand die veel met de inrichting in huis bezig is, maar als ik iets zie dat ik erg mooi vind, dan koop ik het vaak wel. In mijn oude woonkamer lag tapijt, vandaar dat ik geen vloerkleed had. Toen ik bijna vier jaar geleden verhuisde naar mijn huidige huis, leek het mij het beste om een vloerkleed te kopen voor de houten vloer in de woonkamer. Een vloerkleed wordt natuurlijk vies door normaal gebruik, ook al laat je er niets op vallen. In de winkel had ik een schoonmaakmiddel gekocht, speciaal om het kleed te reinigen. Dit middel werkte best goed om de grootste vlekken te verwijderen, maar ik kreeg het kleed er niet perfect mee schoon. Na drie jaar zocht ik hulp van een bedrijf om het kleed te reinigen. Het kleed zag er wat dof uit en ik hoopte dat een bedrijf de originele kleuren weer kon herstellen. Dit lukte mij niet met mijn schoonmaakmiddel, maar een bedrijf heeft gespecialiseerde apparatuur en middelen om dit te doen.  

Een medewerker van Cinco Cleaning kwam langs om het kleed te reinigen

Ik zocht online naar bedrijven die konden helpen om het kleed te reinigen en ik vond een aantal bedrijven. Het maakte mij niet veel uit of iemand bij mij kwam schoonmaken, of dat ze het kleed meenamen. Een van de bedrijven die ik vond was Cinco Cleaning, ik besloot voor dit bedrijf te kiezen, omdat ze veel goede beoordelingen hebben. Online maakte ik een afspraak, op de afgesproken dag kwam er iemand langs om het kleed te inspecteren en hij nam het vloerkleed daarna mee. Tijdens de inspectie werd er gekeken wat de beste manier zou zijn om het kleed te reinigen en of ze de kleuren konden herstellen.  Een paar dagen later zouden ze het kleed weer langs brengen. 

Het kleed is weer als nieuw

Het was een zeer goede keuze om Cinco Cleaning het kleed te laten reinigen. Toen een paar dagen later het kleed weer werd gebracht, zag ik een erg groot verschil. Het kleed ziet er weer als nieuw uit, de kleuren zijn veel duidelijker, de vlekken zijn weg en het kleed ruikt weer fris. Voor een kleed reinigen kan ik Cinco Cleaning aanraden.

  • Ze hebben veel goede beoordelingen
  • Er komt iemand langs om het kleed van te voren te inspecteren
  • Het kleed wordt meegenomen
  • Ze kiezen de beste manier om schoon te maken
  • Mijn kleed zag er weer als nieuw uit en ruikt weer fris