Vrouwelijke techno dj

Miriam Floores is als vrouwelijke techno dj te boeken voor allerlei gelegenheden. Met haar muziek is zij in staat een groot publiek te vermaken. Naast de muziek staat bij haar entertainment hoog op haar lijst. Ze staat erom bekend om de gasten te entertainen op een manier die bij ze past. Natuurlijk heeft zij ook haar eigen sound, maar voor feesten als bruiloften en verjaardagen staat zij open voor uw eigen wensen en ideeën. Zo wordt het een feest dat een mix is van u en haarzelf. Als DJ Miriam Flores is zij te boeken via haar website miriflores.com. Daar is niet alleen te zien dat ze voor muziek in te schakelen is, maar ook dat ze actief is in de mode. Ze runt namelijk ook haar eigen ontwerpbureau Hippie Massa. Duidelijk een creatieve dame die op meerdere vlakken actief is, waaronder dus de muziek. Tijdens haar optredens als vrouwelijke techno dj beperkt zij zich niet alleen tot haar eigen muziek-samenstellingen. Ze combineert haar eigen stijl graag met uw geliefde muziekstijlen. Zo kunt u genieten van een optreden van deze vrouwelijke techno dj die helemaal past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Vrouwelijke techno dj, een muzikale mix

Op de website van deze vrouwelijke techno dj is haar discography te beluisteren. Meteen is dan duidelijk wat voor muziekstijl zij aanhoudt, om te bepalen of deze aansluit bij wat u zoekt voor het feest. Artiesten die zij in haar lijst heeft staan zijn onder meer de stijlen van:

  • Bob Sinclair
  • Tensnake
  • Jack U
  • Yuna

Mogelijk zeggen de stijlen u niets, maar u kunt de muziek horen via haar website. Dat is het mooie aan haar site. Ze laat haar stijl duidelijk zien voor haar publiek, zodat u weet wat u kunt verwachten. Haar muziek wisselt van swingende nummers tot aan de rustgevende nummers. De stijl is modern en trendy, maar geschikt voor alle leeftijden om naar te luisteren. Wellicht is het voor een groep erg nieuw, maar dat hoeft u niet tegen te houden. U zult zien dat de luisteraars erg nieuwsgierig worden naar deze vrouwelijke techno dj. Haar muziek wekt namelijk interesse op en de behoefte om meer van haar te ontdekken. Als u zelf op andere muziek komt die u op het feest wilt laten draaien, stel dit gerust aan haar voor. Dit weet zij vast en zeker op een inventieve manier samen te stellen met haar vaste repertoire.

Voor een levendig feest

De stijl van vrouwelijke techno dj Miriam Flores doet denken aan de rustgevende sfeer van hippies. Niet voor niets heeft zij haar ontwerpbureau Hippie Massa genoemd. Dit heeft zij ook doorgetrokken naar muziek. Als u dit luistert is het enige waar u aan denkt feesten, ontspannen en heel veel dansen. Laat u inspireren door de foto’s van de vrouwelijke techno dj die tevens kunnen bijdragen aan de verdere sfeer van uw feest. Maak een afspraak met Miriam Flores om haar te boeken. Of u nou op het punt staat om een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest te organiseren, DJ Miriam Flores komt er graag om haar muziek te draaien. Via de website kunt u contact met haar opnemen of via e-mail of telefoon. Graag hoort zij meer over het grote feest dat u aan het plannen bent en welke ideeën u hiervoor heeft. Het samenstellen van de muziek van die dag of avond verloopt in overleg met haar. Wanneer u de muziek laat verzorgen door deze vrouwelijke techno dj, dan ontstaat er een avond die u en de gasten nog lang bij zal blijven.