Voor de mooiste ballonnen decoratie moet u bij Amazing Balloons zijn

Ballonnen fleuren elk feestje op; van verjaardagsfeest tot huwelijk. Maar ook voor openingen van winkels of bij recepties zijn ballonnen altijd aantrekkelijk om te zien. Bij Amazing Balloons zijn wij gespecialiseerd in allerlei vormen van ballonnen decoratie. Op onze website amazingballoons.nl kunt u tal van ballonnen decoratie vinden voor elk type evenement. Dus gaat u binnenkort trouwen of geeft u een feest? Neem vooral een kijkje op onze website en zie de vele ballonnen die wij bieden voor uw ballonnen decoratie.  

Ballonnen decoratie van boog tot complete wanden

Elk type feest vraagt om een andere vorm van decoratie. Dat begrijpen wij maar al te goed bij Amazing Balloons. Maar welke ballonnen decoratie u ook nodig heeft bij ons zijn ze allemaal ‘amazing’.

  • Voor huwelijken en evenementen
  • Ook voor het inhuren van heliumflessen uw partner
  • Ballonnen in diverse vormen: van boog tot slinger
  • Goede kwaliteit ballonnen

Bij Amazing Balloons weten wij van elke ballonnen decoratie een echte eye catcher te maken. Uw gasten zullen versteld staan van de fraaie ballonnen die uw evenement, winkelpand of feestzaal sieren. Onze ballonnen zijn verkrijgbaar in de fraaiste kleurschakeringen. Zo hebben wij vier typen kleur paletten in ons assortiment; fashion solid, pastel, pearl en metallic. Onze fashion solid is een fraaie lijn die gebruik maakt mooie volle kleuren van wit, tot diverse roze, groen, geel en paarse tinten bijvoorbeeld. Zo kunt u precies die kleur kiezen die u wenst voor uw ballonnen decoratie. De pastellijn bestaat uit, zoals het woord al zegt, fraaie pasteltinten. Deze pasteltinten zijn vooral erg gewild voor huwelijksinzegeningen en huwelijksfeesten. De pasteltinten zijn in 7 kleuren verkrijgbaar zoals pastel ivory of pastel pink. Onze pearl lijn vertegenwoordigd ballonnen met een zeer fraaie parelmoerglans. Ook hier zijn er diverse kleuren verkrijgbaar zoals pearl yellow, voor een zomers themafeest bijvoorbeeld, of pearl peach blush. Tot slot kunt u ook kiezen voor een ballonnen decoratie gemaakt van metallic ballonnen. Deze hebben een volle kleur, zoals het dieprode metallic red en metallic forest green. Met deze vier typen ballonnen uitvoeringen is er vast een type voor uw feest bij.

Een ballonnen champagnefles op uw feest

Wij zijn experts als het gaat om ballonnen decoratie. Wat dacht u bijvoorbeeld van ballonnenslingers, mogelijk in de fraaiste kleuren. Bijvoorbeeld goudkleurig voor een gouden bruiloft of kleurrijk oranje en blauw voor Koningsdag. Ook voor tafeldecoratie kunt u denken aan ballonnen in plaats van bloemen. Origineel en zeer vrolijk. Het is trouwens ook mogelijk om de ballonnen te laten bedrukken; bijvoorbeeld met sierlijke hartjes of initialen van het bruidspaar. Ook leuk is dat wij een levensgrote champagnefles kunnen vullen met ballonnen. Deze kunt u dan na de ceremonie loslaten. Feestelijk toch?! Ook voor ballonnen cijfers of ballonnen letters bent u bij Amazing Balloons aan het juiste adres. Of wat dacht u van reuzeballonnen, leuk om grotere ruimtes op te vullen. Of een wand van ballonnen waarin een afbeelding zoals een hartje van ballonnen is geplaatst of uw bedrijfslogo. Mocht u heliumballonnen willen bestellen kunnen wij deze opgeblazen en al afleveren op het door uw gewenste adres. Ook heliumballonnen met een gewichtje eraan zijn erg leuk als tafeldecoratie. Wist u trouwens dat al onze heliumballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn. En dat wij lid zijn van de brancheorganisatie De Groene Ballon? U hoeft zich dus geen zorgen hierover te maken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om over de talloze mogelijkheden te praten. Wie weet staat er binnenkort op uw feest wel een fraaie ballonnen decoratie te pronken!