Volg sinterklaas met pietentube

Dit jaar komt De Club van Sinterklaas met iets super leuks, namelijk pietentube! Dit is een verzameling van leuke filmpjes op hun eigen YouTube kanaal, gepresenteerd door influencer Ronald en brugklas-ster Belle Zimmerman. In de studio vertellen deze twee je alles over wat de pieten meemaken en hun filmcrew op locatie volgt de pieten op de voet. Dit alles zorgt ervoor dat jij niks hoeft te missen van de voorbereidingen op het sinterklaasfeest. Pietentube belooft heel tof te worden, dus zorg dat jij alvast een YouTube account hebt, dan hoef je alleen nog maar op de knop ‘abonneren’ te klikken om alle filmpjes van De Club van Sinterklaas te kunnen bekijken. Youtube is helemaal gratis, en het enige wat je nodig hebt is een computer en internet.

Pietentube zit boordevol muziek

In de afleveringen van pietentube volg je sinterklaas en zijn pieten en zie je wat ze allemaal meemaken. Wat dit allemaal zo leuk maakt is dat ze natuurlijk heel veel liedjes zingen en dansjes doen. ken jij de liedjes van De Club van Sinterklaas al? De muziekpiet bijvoorbeeld, heeft al vele hitjes gescoord, en deze ga je sowieso horen in pietentube! Misschien kun jij ze na enkele afleveringen al helemaal meezingen! En de speciale dansjes die ze erbij doen zijn ook heel makkelijk aan te leren, doe je mee?

Alle pieten samen op pietentube

De Club van Sinterklaas bestaat uit heel veel verschillende pieten, elk met een eigen specialiteit. Sinterklaas heeft al deze pieten hard nodig, omdat elke piet goed is in iets anders. Zo zie je op pietentube bijvoorbeeld de volgende pieten voorbij komen:

  • De bakpiet
  • De superpiet
  • De muziekpiet
  • De testpiet
  • De juniorpiet

Weet jij ze al allemaal uit elkaar te houden? Als jij ook pietentube gaat kijken duurt dat vast niet lang meer. En voor als je het je afvraagt: natuurlijk komt ook Americo, het witte paard van sinterklaas in de afleveringen voor, want wat is sinterklaas zonder zijn trouwe ros?Je ziet Americo, Sinterklaas en alle pieten allemaal samen in pietentube, het speciale YouTube kanaal van De Club van Sinterklaas.