Uw haagplanten online kopen

De heg wordt ook wel een haag genoemd. Zeker als de haag bestaat uit planten en struikgewas. Kiest u bewust voor een mooie groene haag omdat u die houten schuttingen bij u in de wijk meer dan zat bent? Hebt u de tijd en ook de zin om zo nu en dan een heg te snoeien? Ga dan eens haagplanten online kopen. Vooral in het voorjaar is het een geschikt moment om haagplanten online te kopen omdat u ze kunt laten groeien onder uitstekende weersomstandigheden. Ook in de zomer en eventueel in de nazomer zou dit nog kunnen. Dan raden wij van bomenweb.com het overigens wel aan om de wat sterkere en grotere planten te kopen zodat ze de naderende winter goed doorstaan. Naast haagplanten online kopen ook vele mensen hun bomen bij ons. Ook voor het planten van bomen is het verstandig om dit in de lente en de zomer te doen. Al was het enkel omdat u natuurlijk maar moeilijk een diep gat kunt graven als u in de winter een beuk hebt aangeschaft. Daar is geen beginnen aan dus neem ons advies ter harte en wacht met het maken van de investering. De kwekerijen waarmee wij nauw samenwerken hebben immers ook pas in het voorjaar een goede hoeveelheid stekjes. Wist u trouwens dat u bij ons ook kunt langskomen als u de haagplanten online kopen wilt? Want u plaatst namelijk via onze website de bestelling en dan kunt u het hoogstpersoonlijk afhalen in de Betuwe, in Ochten om precies te zijn.

Ga snel uw haagplanten online kopen op onze site

Als u haagplanten online wilt kopen dan doet u er goed aan om u van te voren goed in te lezen. Want de ene plant kan hoger groeien dan de andere. Dat is de reden waarom u regelmatig moet snoeien en knippen. U wilt de struik in model houden en niet te hoog laten groeien. Ook moet u toestemming hebben met de buren zodat u de achterzijde ook kunt snoeien, tenzij de buren dit natuurlijk voor u willen doen. Hier kunnen heel wat ruzies over ontstaan dus het is belangrijk dat de afspraken duidelijk zijn voordat u hier aan begint. Het haagplanten online kopen is op zichzelf een eitje en vergelijkbaar met bestellen in andere webwinkels. Maak uw keuze, vul uw gegevens in en betaal direct met een online betaalsysteem. Veiliger, transparanter en eerlijker kan het niet! Weet u trouwens al welke haagplanten u online kopen wilt? Want op dit moment hebt u bij ons de keuze uit onder andere:

  • Groene beuken en de haagbeuk,
  • De Portugese laurier,
  • De welbekende taxus mag niet in ons assortiment ontbreken,
  • En ook de Thuja verkopen we in zowel de Smaragd, Gelderland als Brabantvariant.

U kunt deze planten afhalen maar we kunnen ze ook komen bezorgen voor slechts 45 euro. In Belgiƫ betaalt u iets meer omdat we verder moeten reizen.

We verkopen tevens een keur aan bomen

Naast het haagplanten online kopen kunt u ook voor diverse jonge bomen bij ons terecht. Denk aan leibomen, dakbomen, zuilbomen en treurbomen. Mocht u verder nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de onderlinge verschillen, de bestelwijze of over de verzorging van deze haagplant, dan raden we het u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Ook via de mail staan we voor u klaar. We geven regelmatig scherpe kortingen op talloze producten dus bookmarken is geen slecht idee net als het volgen op onze sociale media. Zo vindt u ons onder andere op Facebook, Twitter en op Google+ dus wellicht zien we u daar!