Uw eigen kindergordijnen ontwerpen? Bestel hier de stof

Als uw kinderen al meer op een bewuste leeftijd zijn dus laten we zeggen vanaf een jaar of 2, dan kunt u hen verwennen met zelfgemaakte of zelfontworpen kindergordijnen. Met een keuze uit meer dan 800 dessins bent u bij kidsfabrics.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons kindergordijnen op maat laten maken maar u kunt ook de stof per meter bestellen zodat u er zelf gordijnen van kunt maken. Hebt u een naaimachine en hebt u de kennis om dit zelf te doen? Dan bent u vanzelfsprekend minder geld maar meer tijd kwijt als u daar voor kiest. En dat geldt andersom als u de kant-en-klare kindergordijnen bestelt. Er is in ieder geval voor ieder wat wils. Uw kinderen kunnen samen met u zelf hun dessin bepalen. Kom regelmatig terug want dat assortiment neemt iedere maand fors toe. We leveren prachtige dessins met alle helden uit uw kindertijd maar natuurlijk vooral met de helden van nu. Denk aan onder andere:

  • Bekende figuren uit de Disneywereld. U kunt denken aan karakters uit Duckstad maar ook figuurtjes uit de tekenfilms en de animatiefilms,
  • Is uw kind helemaal wild van Lucky Luke of Asteríx? Bestel dan een aantal meters stof met opdruk van deze striphelden,
  • Ook vindt u ontwerpen met Bob de Bouwer, Finding Dory, Tom & Jerry en nog veel meer.

En zit de held van uw zoon of dochter er nog niet tussen? Bookmark dan onze website en probeer het morgen nog eens.

U kunt ook kant-en-klare kindergordijnen bestellen

Het is absoluut een origineel idee om zelf kindergordijnen te maken. Maar dat is niet aan iedereen besteed. Niet iedereen heeft dit als hobby opgepakt of heeft ooit de huishoudschool gedaan. Het is dan het beste om kindergordijnen op maat te bestellen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag want onze medewerkers kunnen uiteraard de door u gewenste kindergordijnen op maat maken. Dat doet u door aan te geven welk dessin u wilt en wat de afmetingen moeten zijn. Vervolgens kunt u het type kindergordijnen aangeven. U hebt namelijk de keuze uit maar liefst drie verschillende soorten. Zo maken we plooi-, vouw-, en ringgordijnen. Als u een lap stof wilt bestellen dan kunt u direct uw adres- en contactgegevens invullen. Betaal vervolgens via een digitale betaalservice zoals iDEAL, PayPal of creditcard en u krijgt de stof binnen maximaal 48 uur. Bestelt u een product op maat zoals deze kindergordijnen, kussenslopen of dekbedovertrekken? Dan duurt het nooit langer dan 15 werkdagen, dus binnen 3 week. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van de bestelling en de drukte. Zo hebben we het in november en december drukker dan in de rest van het jaar. Dus bestel tijdig zodat u er zeker van bent dat u niemand teleur hoeft te stellen.

Hebt u nog vragen over onze producten? Klim dan in de pen

Als u uw eigen wensen of ideeën niet per bestelformulier aan ons kunt doorgeven dan raden we het u aan om even contact te zoeken met de klantenservice. We kunnen u telefonisch en per e-mail te woord staan waarna we de kindergordijnen ongetwijfeld snel kunnen fabriceren. Omdat u wellicht overrompeld wordt door het gigantische aanbod kunt u een kijkje nemen in de vele kinderkamers die wij hebben ingericht met onze producten. Door er uw voordeel mee op en laat u er door inspireren. Ook via de sociale media kunt u ons volgen. Zo kunt u op Twitter en Facebook informatie vinden over kortingen en nieuwe dessins. En op Pinterest vindt u vele foto’s van ons werk ter inspiratie!