Unieke champagneglazen graveren we op maat

U hebt als bedrijf zo nu en dan hopelijk weleens iets te vieren. U hebt een flinke omzet behaald, u opent een nieuwe vestiging of u wilt uw medewerkers eens in het zonnetje zetten. Kortom: het is tijd voor dat overheerlijke wijntje uit het noorden van Frankrijk: champagne. Wilt u dergelijke champagneglazen graveren zodat u ze kunt uitdelen aan uw personeel tijdens een mooie dag? Of gaat u deze champagneglazen laten graveren zodat u ze als extraatje in een kerstpakket kunt stoppen? Er zijn vele redeneren om champagneglazen te graveren, niet alleen om uw personeel een plezier te doen. Want u kunt ze natuurlijk ook uitdelen tijdens of na een conferentie, op een jaarbeurs aan bezoekers of om weg te geven in uw winkel aan mensen die bijvoorbeeld prijsvraag goed hebben beantwoord. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ding staat in ieder geval als een paal boven water: deze mousserende wijn wilt u alleen uit deze lange slanke wijnglazen drinken. Laat een bedrijfslogo of de naam van uw bedrijf op de champagneglazen graveren. Bij wie kunt u dan het beste aankloppen? Bij wijnwinst.nl natuurlijk. Wij bieden u een zeer brede selectie aan wijnglazen aan zodat iedere horecaondernemer kan investeren in deze handige glazen. Ook slijterijen die weleens een wijnproeverij organiseren doen er goed aan om de naam van de slijterij op de glazen te laten zetten. Wij beschikken over de juist technieken om elke type wijnglas van uw logo en/of naam te voorzien. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan een gratis proefdruk aan.

Besteedt het champagneglazen graveren aan ons uit

Het champagneglazen graveren is natuurlijk een vak apart en een klus die u niet zelf kunt doen. Het zijn bijzondere glazen en niet elk café of restaurant heeft ze nodig. Maar een chique restaurant moet natuurlijk ook minstens één type champagne op de kaart zetten. Als er iets te vieren is dan kunt u uw gasten niet in de steek laten. Een probleem voor vele horecagelegenheden en wijnschenkerijen is het feit dat uw werknemers het niet zo nauw nemen met het inschenken. Ze schenken tot aan de rand zodat de flessen snel leeg raken. En dat terwijl er moeiteloos nog 1 of 2 glazen uitgehaald konden worden. Gebeurt dit dagelijks en op grote schaal, dan gaat u dit erg veel geld kosten, zeker als u erg dure wijnen zoals champagne schenkt. Om dit te voorkomen kunt u de champagneglazen graveren zodat uw personeel tot aan het logo kunnen inschenken. Het resultaat is dat het u meer winst oplevert terwijl u ook nog eens op een uiterst originele manier reclame maakt voor uw eetgelegenheid. Hoe kunt u het champagneglazen graveren opvragen?

  • Op onze website kunt u direct aangeven welk type glas u wilt bestellen, hoeveel u er van wenst en welke schenkmaat u wilt. Zo is 125 cc de standaard in het geval van het champagneglas.
  • Uploadt vervolgens uw logo of vul uw bedrijfsnaam in.
  • U kunt er voor kiezen om eerst de kat uit de boom te kijken door een offerte en proefdruk aan te vragen.
  • Bent u overtuigd en hebt u al uw gegevens ingevuld? Betaal dan het bedrag via creditcard of iDEAL.
  • We gaan dan voor u de champagneglazen graveren die u na enkele werkdagen thuisbezorgd krijgt.

Ook andere wijnglazen kunnen we voor u bedrukken

Voor ons is het champagneglazen graveren natuurlijk een eitje. Dus daag ons eens uit en maak vandaag nog een bestelling. Dankzij het champagneglazen graveren kunt u flink besparen op het onnodig overmatig schenken. We garanderen een rendement van maar liefst 20 procent dus tel uit uw winst! Lees meer op Wijnwinst.