U heeft financiële problemen in eigen bedrijf?

Het runnen van een eigen bedrijf kan het mooiste zijn wat er is. Het geeft je ontzettend veel vrijheid en, als het goed is, een leuk inkomen. Eigen baas zijn is heerlijk omdat je het precies zo kunt aanpakken als je zelf wilt, maar het kan je ook zwaar vallen, bijvoorbeeld bij financiële problemen in je eigen bedrijf. In dit geval is het misschien slim om de hulp in te schakelen van de ROZ Groep. Deze adviesgroep staat u bij met raad en daad als uw bedrijf in de problemen verkeert en u niet meer in staat bent om zelf deze problemen op te lossen. Het kan in zo’n geval heel verhelderend zijn om een buitenstaander naar de situatie te laten kijken, want deze ziet vaak meer en kijkt met andere blik dan jijzelf. Niet voor niets heb je financiële problemen in je eigen bedrijf, en dus zul je iets aan je strategie moeten veranderen. Dat is het eerste dat je onder ogen dient te gaan zien. Blijkbaar werkt jouw aanpak niet, of niet genoeg, en moet je dingen wijzigen. Als je echter zelf door de bomen het bos niet meer ziet, of simpelweg de drang en energie niet meer hebt om alles op een rijtje te zetten helpt de ROZ Groep je graag. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van bedrijven in nood, dus als jij financiële problemen in eigen bedrijf ervaart weten zij vaak hoe je dit oplost. Je moet echter wel open staan voor oplossingen die jou wellicht niet zo voor de hand lijken te liggen.

Waarom financiële problemen in eigen bedrijf?

Als je een probleem wilt oplossen, op welk niveau dan ook, is het uiteraard belangrijk om eerst in kaart te brengen hoe deze is ontstaan. Financiële problemen in je eigen bedrijf hebben ook een oorzaak. Soms ligt deze erg voor de hand, soms ligt het iets ingewikkelder. De ROZ Groep helpt je in ieder geval bij het in kaart brengen van deze oorzaak, en richt zich vervolgens op de oplossing. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Het wijzigen van je investeringsmodel
  • Het wijzigen (dan wel opzetten) van je marketingstrategie
  • Het bieden van financiering voor de juiste investering
  • Het bieden van trainingen om jou meer kennis te geven

Al deze aspecten kunnen bijdragen aan een gezonde bedrijf. De ROZ Groep kan je zo helpen de financiële problemen in eigen bedrijf op te lossen en er weer een stijgende lijn van te maken. Want als je de problemen oplost ben je er namelijk nog niet. De ROZ Groep ziet het liefst dat je daarna ook nog eens gaat floreren in je marktgebied, en daar helpen ze je graag bij!

Schuldhulpverlening voor kleine ondernemers

Waneer de financiële problemen in je eigen bedrijf zó heftig zijn dat je niet eens je rekeningen meer kunt betalen en er privé ook aan onderdoor dreigt te gaan, kan de ROZ Groep je helpen met het aanvragen van schuldhulpverlening. Enerzijds wordt er dan gewerkt aan het betalen van je schulden, anderzijds aan het professionaliseren van je bedrijf, waardoor je in te toekomst weer winst gaat draaien. Deze aanpak met twee zijden werkt vaak erg goed. Dus heb jij ook ernstige financiële problemen in eigen bedrijf? Schakel dan de hulp in van de ROZ Groep. Dan ontvang je professionele hulp en passende oplossingen op er weer bovenop te komen. 

https://www.rozgroep.nl/financiele-problemen-eigen-bedrijf/