Trouwpak van Valkengoed

Ga jij binnenkort trouwen en ben je naarstig op zoek naar een geschikt trouwpak? Ik kan je de modezaak ‘Valkengoed’ in Amersfoort met klem aanraden. Zo kwam ik per toeval terecht bij deze winkel doordat deze bij mij om de hoek zit. Ik woon al jarenlang in Amersfoort maar de winkel was me nog nooit opgevallen. Totdat natuurlijk de grote dag inzicht komt en je om je heen gaat kijken wat een geschikt trouwpak kan zijn. Ook voor mannen is dit een belangrijke dag en we hebben veel verwachtingen van deze dag. Ook wil je je vrouw niet teleurstellen door in een afschuwelijk pak aan te komen. In die zin ben ik van mening dat de druk misschien nog hoger ligt voor mannen door vrouwen. Mannen zijn al snel tevreden met een mooi aangesloten bruidsjurk. Voor vrouwen, althans mijn vrouw, werkt dat anders. Die is zo bezig met de laatste mode waardoor ik echt het advies in moest schakelen van een stylist. Dat is het voordeel van Valkengoed ze beschikken over een aantal stylistes die echt gespecialiseerd zijn in bruidsmode en in het advies rondom het trouwpak. Ik had geen idee wat mijn stijl zou zijn voordat ik de winkel binnentrad. Al had ik op de website wel al een paar mooie beelden gezien. Daar hebben ze bij Valkengoed erg goed over nagedacht. Niet iedereen heeft een creatieve instelling, sommige mensen hebben het nodig om wat voorbeelden aangereikt te krijgen. Een mooie pagina geeft sfeerbeelden van de mogelijkheden die je hebt als bruidegom en bruid zijnde. Niet alleen kun je voorbeelden van het trouwpak zien, ook geeft de website inzicht in allerlei andere accessoires zoals:

  • Manchetknopen
  • Trouwschoenen
  • Hoeden etc.

In eerste instantie wilde ik niet voor een hoed gaan, omdat het mijns inziens een beetje traditioneel is. De styliste adviseerde me om het toch eens te problemen. Ik stond versteld van mijn eigen spiegelbeeld toen ik de kleedkamer uitkwam. Het trouwpak in combinatie met de hoed stond perfect. Het trouwpak was namelijk een beetje modern en de hoed gaf een traditionele twist aan het geheel.

Gekleurd trouwpak

Ik vond het verrassend dat ze bij Valkengoed niet alleen kiezen voor de standaardkleuren grijs en zwart. Ik wilde echt iets anders. Dus bij Valkengoed was ik aan het juiste adres aangezien ze ook over een ruim assortiment aan gekleurde beschikken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een spannend paars model. In eerste instantie niet wat ik in gedachten had. Ik had eigenlijk helemaal niets in gedachte, maar ik werd echt verrast door de stylistes. Het trouwpak was een tikje aan de grote kant, maar ze hebben het volledig op maat gemaakt. Deze persoonlijke service staat mij erg aan. Ik ben een aantal keer teruggegaan om te passen en ze hebben het elke keer hersteld. Zodat het exact mooi aangesloten was op de grote dag. Je kan door de maanden heen natuurlijk een beetje schommelen in gewicht, maar daar hebben ze dus een oplossing voor. Alles kan op maat gemaakt worden. Verder beschikken ze over mooie merken zoals: Cossmo, Immediate en Cleofe Finati. Alle merken staan garant voor een goede kwaliteit, dus daar hoeft u niet aan te twijfelen.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn, u kunt een kijkje nemen op de website: www.valkengoed.nl . Daarnaast kunt u een afspraak in plannen via een handig schema op de website. U ziet meteen wanneer ze beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Bij Valkengoed bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige oplossingen voor deze uitermate bijzondere dag.