Thuiszorg in Buurstede, Oosterhout

Woont u in Noord-Brabant? Bijvoorbeeld in Oosterhout nabij Waalwijk en Tilburg? Of zou u in ieder geval graag in deze plaats willen wonen? Bijvoorbeeld omdat u weg wilt uit de Randstad maar toch dicht bij dit drukke gedeelte in Nederland wilt blijven wonen, dicht bij uw vrienden en familieleden? Dan is Buurstede wellicht voor u geschikt. Deze straat bevat vele huizen die zodanig zijn aangepast maar ook verder kunnen worden aangepast dat ze aan de behoeften van u als senior voldoen. Volckaert is de organisatie die de thuiszorg verricht in deze plaats en ook in Dongen. Bij shbo.nl kunt u terecht als u een woning in Buurstede wilt huren. Sla daarom twee vliegen in een klap want de vestiging in Volckaert ligt vanzelfsprekend ook in Buurstede. Op onze website kunt u niet alleen het actuele aanbod aan huurwoningen in de gaten houden, u kunt zich tevens inschrijven. Ondanks het riante aanbod kan het zijn dat u een tijdje op de wachtlijst moet staan. Is er opeens een acute noodzaak om te verhuizen naar Buurstede? Dan wilt u niet dat u nog manden moet wachten. Als u er vrij zeker van bent dat Buurstede behoort tot de gebieden waar u graag uw laatste jaren wilt doorbrengen dan kunt u zich aldus geheel vrijblijvend inschrijven. U komt dan te wonen in een rustieke wijk met veel groen, parkjes en het centrum is nabijgelegen.

Buurstede ligt dicht tegen het centrum van deze plaats

U komt natuurlijk niet te wonen in een bejaardentehuis maar eerder in een aanleunwoning zodat zorg nooit ver weg is. u bepaalt daarbij te allen tijde wat u wel en niet qua zorg wenst. Wilt u bijvoorbeeld dat we uw boodschappen doen maar kookt u liever zelf? geef dit dan gerust aan. hebt u hulp nodig bij het douchen of zoekt u iemand die een paar keer per week kan stofzuigen? Voor iedere zorgvraag past Volckaert zijn kennis en kunde graag toe. Dat betekent dus dat u de regie in handen hebt en wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit een absolute voorwaarde is als u in Buurstede wilt komen wonen. Zo wonen er ook genoeg senioren in deze prachtige riante appartementencomplexen die helemaal niet hulpbehoevend (meer) zijn.

  • U vindt bij ons in Buurstede doorgaans 2-kamer en 3-kamer appartementen,
  • Op zowel de begane grond met een terras,
  • Als ook op een hogere verdieping met een balkon en toegang tot de lift.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden in Buurstede. Wij werken met vaste teams zodat u de zorgverleners goed leert kennen. U kunt op hen bouwen en het is altijd mogelijk om uw zorgdossier in te zien en om uw vraag aan te passen. U zult ongetwijfeld een mooie band met hen op kunnen bouwen en hopelijk maakt u ook vele vrienden en kennissen met uw buren en andere bewoners van het appartementencomplex.

We bieden thuiszorg die aansluit op uw behoeftes

Hebt u nog enige vragen over Buurstede? Wilt u graag eens langskomen om te praten over een inschrijving, uw zorgvragen of omdat u een mooi appartement op de website hebt gezien? Vergeet in de eerste plaats niet om de website te bookmarken want dit aanbod is elke week weer anders. En neem in de tweede plaats contact met ons op. u kunt ons uiteraard telefonisch bereiken maar ook via de mail en het online contactformulier. Na uw pensioen nog een mooi en rustig leven opbouwen waar u de tijd hebt om echt te genieten van uw familie en de omgeving? Dan is Buurstede absoluut een geschikt oord!