Parkeren Schiphol vergelijken

Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om het parkeren van uw auto bij Schiphol? Dat is een herkenbaar gevoel, want er zijn meer dan 20 verschillende aanbieders en het kan daarom soms moeilijk zijn om de verschillende mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol te vergelijken, want waar moet u op letten? SchipholParkeren.com is er om u te helpen om de mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol te vergelijken, zodat u met een gerust hart in het vliegtuig kunt stappen. Bij ons kunt u de verschillende mogelijkheden om te parkeren op Schiphol vergelijken op basis van prijs, klantbeoordeling, afstand tot Schiphol en nog veel meer. Daarnaast keuren wij alle aanbieders op onze website, zodat u zeker weet dat u het bedrijf kunt vertrouwen. Met onze online vergelijkingstool is het gemakkelijk om de mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol te vergelijken.

Op een betrouwbare manier parkeren bij Schiphol vergelijken

Als u de mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol gaat vergelijken dan is het niet alleen belangrijk om te kijken naar wat het bedrijf op hun website heeft staan, maar om ook te kijken naar de ‘achterkant’ van het parkeerbedrijf. Hoe gaan de chauffeurs met uw auto om, hoe klantvriendelijk zijn de medewerkers en welke faciliteiten zijn allemaal aanwezig? Omdat we begrijpen dat het voor een gewone klant moeilijk kan zijn om al deze factoren te beoordelen van ieder individueel parkeerbedrijf hebben wij het Keurmerk Schiphol Parkeren ontwikkeld. Voor dit keurmerk voeren wij jaarlijks controletesten uit bij het bedrijf, zodat we kunnen beoordelen hoe het bedrijf met uw auto omgaat. En pas als aan minstens 70% van onze eisen voldaan is krijgt het bedrijf van ons het keurmerk met één ster. We delen pas het Keurmerk Schiphol Parkeren met twee sterren uit als het bedrijf echt aan al onze eisen voldoet. Onze eisen zijn grofweg in te delen in vier categorieën:

  • Kwaliteit en ligging faciliteiten
  • Netheid en servicegerichtheid van medewerkers
  • Stiptheid en servicekwaliteit
  • Integriteit en transparantie

De kwaliteit en ligging van de faciliteiten is uiteraard belangrijk, want uw auto moet er meerdere dagen gestald worden. Wordt uw auto dus geparkeerd op een afgesloten terrein, in een parkeergarage of gewoon op een open veld? Het speelt allemaal mee bij het toekennen van ons keurmerk. Om te achterhalen waar de auto’s worden geparkeerd volgen wij de chauffeurs in het geval van valet parking en parkeren we zelf de auto in het geval van shuttle parkeren. Zo kunnen we zelf de faciliteiten bekijken en beoordelen. De medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijf en daarom beoordelen wij het bedrijf ook op de netheid en servicegerichtheid van de medewerkers. Het is belangrijk dat de medewerkers u vriendelijk te woord staan en dat ze herkenbare kleding aanhebben, zodat u goed weet aan wie u uw auto toevertrouwd. De stiptheid en servicekwaliteit is bij een parkeerbedrijf bij Schiphol enorm van belang. U moet erop aan kunnen dat als u om drie ’s nachts terugkomt dat u dan bij uw auto kunt. En ook als er problemen zijn moet het bedrijf goed bereikbaar zijn. Wij controleren dit door steekproefsgewijs de aanwezigheid te controleren, zodat u erop aan kunt dat de openingstijden van het parkeerterrein ook daadwerkelijk de openingstijden zijn.

Integriteit van parkeren bij Schiphol

Integriteit en transparantie is misschien wel de belangrijkste factor. Een integer en transparant parkeerbedrijf gaat zorgvuldig met uw auto om en daarom kunt u aan dit bedrijf uw auto toevertrouwen. Wilt u dus de mogelijkheden om te parkeren op Schiphol vergelijken, houdt dan zeker ons keurmerk in uw achterhoofd. Dan weet u zeker dat u een betrouwbaar bedrijf kiest en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.