Overweegt u een agile scrum training te gaan volgen?

Overweegt u een agile scrum training te gaan volgen?Ons bedrijf vindt het altijd heel belangrijk om zichzelf te blijven vernieuwen. Wij doen er daarom ook altijd alles aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en als wij onszelf kunnen verbeteren, dan zullen wij dat niet laten. Onlangs hebben wij besloten dat het goed zou zijn om met een team van mensen van ons bedrijf een agile scrum training te gaan volgen. Wij hadden namelijk al heel veel mensen over deze agile scrum training gehoord en zij waren daar altijd heel erg tevreden over. Dat was voor ons reden genoeg om ook een keer te kijken of de agile scrum training misschien ook iets voor ons was. Wij hebben daarom op het internet heel veel gelezen over dit onderwerp en hoe meer wij lazen, het duidelijker het voor ons werd dat wij een keer moesten gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens een agile scrum training te gaan volgen. Wij hebben daarom ook meteen een zoektocht opgestart om te achterhalen waar wij het beste geholpen konden worden wanneer wij graag een goede agile scrum training wilden volgen. Wij hadden daarbij twee eisen. Ten eerste wilden wij graag met een bedrijf in zee gaan dat ons goed zou kunnen helpen en dat op de hoogte was van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en ten tweede wilden wij er graag zeker van zijn dat wij met een bedrijf konden samenwerken dat ons een agile scrum training kon leveren die gegeven werd door professionals. Wij hebben namelijk een zeer modern bedrijf en wij zijn zelf ook niet van gisteren dus wij willen met gelijkwaardigen samenwerken. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij het beste geholpen konden worden en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van QCPP.nl. Dit bedrijf is alles wat je zoekt wanneer je graag een agile scrum training wilt gaan volgen en wij hebben daarom ook meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat wij al op heel korte termijn aan de agile scrum training konden beginnen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

De agile scrum training was zeer nuttig voor ons

Wij hebben de agile scrum training inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat wij hier heel veel van hebben opgestoken. Wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij een agile scrum training hebben gevolgd. De mensen die de cursus gaven, hebben ons heel goed onderwezen en wij kregen kennis aangeboden die wij meteen konden toepassen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. 

Wij hebben heel veel geleerd

Wij zijn blij dat wij hier in de leer zijn gegaan omdat wij heel veel waardevolle kennis en inzichten hebben opgedaan. Wij kunnen daarom ook iedereen aanraden om hier ook in de leer te gaan omdat:

  • u hier heel veel nuttige kennis opdoet
  • U kennis opdoet die u meteen in de praktijk kunt toepassen 
  • u met de leerstof heel snel uw bedrijf kunt verbeteren 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op QCPP.nl.