Onderzetters met foto

Met de producten van PrachtigKado.nl kunt u een prachtige herinnering cadeau geven, want u kunt bij ons allerlei producten laten bedrukken met uw eigen persoonlijke foto. Hiermee geeft u een unieke herinnering cadeau. Of u nu een foto van de ontvanger laat drukken, een foto van uzelf of een foto van u samen, het is altijd een mooi en uniek cadeau. Wij vinden het belangrijk dat als u een persoonlijk cadeau bestelt dat het dan ook duurzaam is en het lang volhoudt, dus wij werken alleen met de allerbeste producten. Ook onze bedrukking is van de hoogste kwaliteit, zodat uw foto goed uitkomt op wat u laat bedrukken. Wij hebben een ruim assortiment met diverse producten, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij u en de ontvanger past. Denk bijvoorbeeld aan een schort, mokken, slippers en nog veel meer.

Mooie onderzetters met foto

Een van onze populairste producten zijn onze onderzetters met foto, een mooi en handig cadeau waarmee u altijd indruk maakt. Onderzetters met foto zijn niet alleen een mooi cadeau, maar ook gewoon heel praktisch. Daarom zijn onze onderzetters ook een van onze populairste producten. Daarnaast zijn onze onderzetters met foto ook relatief goedkoop: u heeft voor iets meer dan 3 euro per stuk al vier onderzetters met foto. Onze onderzetters met foto zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat u altijd iets te kiezen heeft. Kies bijvoorbeeld voor onze simpele rubberen onderzetters, die u voor een klein prijsje kunt laten bedrukken. Doordat de onderzetters van rubber zijn gemaakt zijn de onderzetters erg duurzaam en blijven ze lang goed. Ook de foto vervaagt niet en blijft lange tijd mooi, zodat u nog lang van uw onderzetters met foto kunt genieten. Onze rubberen onderzetters zijn zowel rond als vierkant met afgeronde hoeken verkrijgbaar en hebben een grootte van 9 bij 9 centimeter. Naast dat u kunt kiezen voor rubberen onderzetters hebben wij ook houten onderzetters in het assortiment. Deze onderzetters zijn gemaakt van een dunne maar stevige plaat hardboard en zijn ook verkrijgbaar in een ronde of vierkante variant. Een houten onderzetten is een uitstekende optie als u net even iets anders wilt, met een bijzonder uitstraling. Bij het bedrukken van een onderzetter is het natuurlijk belangrijk dat de foto haarscherp op de onderzetters komt en dat de foto hittebestendig is. Bij PrachtigKado.nl gebruiken we een speciale drukmethode die ervoor zorgt dat onze onderzetters met foto voorzien worden van een speciale laklaag, die krassen voorkomt en de foto hittebestendig maakt. Een onderzetter van PrachtigKado.nl is daarom een cadeau waar u nog jaren van kan blijven genieten. De onderzetters van PrachtigKado.nl bestelt u per vier, maar het is natuurlijk ook mogelijk om iedere onderzetter te voorzien van een andere opdruk. Zo kunt u een mooie collage maken met verschillende onderzetters, of natuurlijk gewoon dezelfde foto gebruiken voor alle vier de onderzetters.

Gemakkelijk bestellen

Bestellen bij PrachtigKado.nl gaat heel gemakkelijk. U kiest de producten die u wilt laten bedrukken en plaatst die in uw winkelmandje. Nadat u betaald heeft levert u bij ons de afbeeldingen aan. Dat kan in veel verschillende formaten, zodat het aanleveren nooit een probleem is. U kunt ook gewoon een Word document aanleveren, bijvoorbeeld met een tekst of combinatie van een tekst en afbeelding. Wij verwerken alles zelf, dus alles wordt op maat gemaakt. Als er problemen zijn met uw aangeleverde foto’s geven we dat meteen aan, maar we kunnen met heel veel verschillende formaten werken. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt, dus als u voor 16:00 uur bestelt dan heeft u op de volgende werkdag uw bestelling al binnen.