Nolin Uitgevers

Als organisatie, vereniging of stichting moet u vaak genoegen nemen met de donaties en vrijwilligers die u kunt vinden. Naamsbekendheid is daarbij van groot belang, maar het verkrijgen van naamsbekendheid is daarentegen lang niet altijd eenvoudig. Nolin Uitgevers begrijpt als drukwerkspecialist dit dilemma als geen ander en kan voor de stichtingen, organisaties en verenigingen die dit zelf niet kunnen financieren drukwerk kosteloos realiseren. Wilt u weten wat Nolin Uitgevers voor u kan betekenen en hoe wij te werk gaan? Lees dan verder!

Het verbreden van uw marketingmix

Nolin Uitgevers is zich ervan bewust dat veel organisaties, verenigingen en stichtingen al proberen marketing in te zetten om vrijwilligers en donateurs bereid te krijgen om actief te worden. Dit gebeurt onder andere online via sociale media. Toch blijft drukwerk voor uw marketingmix van groot belang. Doordat drukwerk meer zichtbaarheid genereert, doordat de ontvanger langer hiernaar kijkt, zal ook u baat hebben bij drukwerk.

Bij Nolin Uitgevers realiseren we dit soort drukwerk, met uiterste precisie en oog voor het imago en de wensen van onze klant. Nolin Uitgevers heeft vele experts die weten hoe u uw doelgroep het best kunt benaderen en waarom, maar luistert daarbij ook naar de wensen van deze klant om het beste van beide uiteindelijk te kunnen combineren in een succesvol eindresultaat.

Het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers

Ondanks het feit dat verenigingen en organisaties het nut van drukwerk inzien, wordt dit vaak niet ingezet vanwege de hoge kosten die hieraan verbonden zijn. Bij Nolin Uitgevers willen wij iedereen dezelfde kans bieden om drukwerk te kunnen verspreiden en zijn we zodoende gestart met ons SponsorPublicatieConcept, waarmee kosteloos drukwerk voor onze klanten mogelijk wordt.

Met het SponsorPublicatieConcept kan Nolin Uitgevers het drukwerk voor de klant volledig kosteloos realiseren. U hoeft dus geen geld en ook niet veel moeite in het realiseren van het drukwerk te investeren. Wij zoeken in dit concept naar sponsoren, die in ruil voor een vernoeming in de publicatie uw publicatie financieel mogelijk maken. Daarbij kan het gaan om een langdurig project, waarbij er meerdere uitgaven worden gerealiseerd, zoals een tijdschrift of magazine, maar ook voor korte projecten bent u bij Nolin Uitgevers aan het juiste adres. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook helpen wanneer u tijdloze flyers, visitekaartjes of posters wilt laten ontwikkelen.

De maatschappelijke positie van Nolin Uitgevers

Niet alleen zijn veel van onze klanten zeer betrokken bij de maatschappij, zoals Vereniging Hartsdromen of Stichting Dierennood. Maar ook Nolin Uitgevers zelf doet zijn best om op een zo maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Dat kunt u bijvoorbeeld terugzien in ons beleid om alleen nog groene energie te gebruiken, in het feit dat wij papiergebruik tot een minimum beperken en in het vele gebruik van natuurlijk licht.

Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen, probeert Nolin Uitgevers ook op andere manieren bij te dragen aan de toekomst. Als SBB erkend stagebedrijf geven wij studenten van het MBO regelmatig de kans om te leren in de praktijk bij Nolin Uitgevers. Zo zijn we ook in de toekomst verzekerd van professionals die goed drukwerk mogelijk kunnen maken.