Mijn kapper in Nootdorp voorzag mij van een nieuw kapsel

Afgelopen week ben ik weer een keer naar mijn kapper in Nootdorp gegaan omdat ik het tijd vond voor een nieuwe look. Zo eens in de vijf jaar laat ik mij grondig onder handen nemen door mijn kapper in Nootdorp omdat ik het leuk vind om van kapsel te veranderen. Deze keer wist ik echter niet heel goed wat ik zou willen laten maken door mijn kapper in Nootdorp en vandaar dat ik haar maar eens even gevraagd heb wat zij als kapper in Nootdorp mij zou willen aanraden. Het fijne aan deze kapper in Nootdorp is dat ze altijd heel veel goede tips hebben. Deze kapper in Nootdorp kijkt namelijk altijd goed naar de vorm van mijn gezicht en dan kijkt ze welk kapsel daar het beste bij zou passen. Vervolgens kijkt ze ook altijd goed naar de kleur van je ogen en de kleur van je huid om te kijken welke haarkleur daar het beste bij zou passen. Dat resulteert bijna altijd in een heel mooie look. Deze keer heb ik ervoor gekozen om mijn haar in een heel mooie kleur grijs te laten verven. Ik zag dit de laatste tijd namelijk steeds vaker voorbijkomen en ik vond dit er altijd heel erg mooi uitzien. Vandaar dat ik mijn kapper in Nootdorp heb gevraagd of mij dit ook zou staan. Aangezien ik een tamelijk mooie huid heb, dacht zij dat mij dit heel erg goed zou staan en vandaar dat deze kapper in Nootdorp voor mij aan de slag is gegaan. Eerst heeft ze mijn haar helemaal gebleekt zodat mijn natuurlijke kleur eruit was en vervolgens heeft ze mijn haar goed geföhnd zodat de nieuwe verf er goed aan zou hechten. Ondertussen werd ik voorzien van een heerlijk kopje koffie en zo vloog de tijd tijdens mijn bezoek aan deze kapper in Nootdorp.

Ik kreeg goede verzorgingsproducten mee van deze kapper in Nootdorp

Na twee uur had deze kapper in Nootdorp mij een prachtig kapsel aangemeten en ik was heel erg blij met het resultaat. Deze kapper in Nootdorp adviseerde mij om een aantal verzorgingsproducten aan te schaffen waardoor de glans in mijn haar bewaard zou worden. Dat vond ik een heel goede tip en vandaar dat ik even geïnformeerd heb welke producten ik allemaal zou kunnen gebruiken. Zij vertelde mij dat ik het beste gebruik kon gaan maken van de producten van Keune omdat die heel erg goed waren voor mensen met een haarkleur zoals de mijne. Ik kon deze producten eenvoudig kopen bij dit kapsalon en zo stond ik tweeënhalf uur later weer buiten en had ik niet alleen een prachtige nieuwe look, maar had ik ook de producten in mijn tas die nodig waren om deze look zo lang mogelijk mooi te houden. Ik ben heel tevreden over het resultaat en ik zou daarom ook iedereen willen aanraden om een keer naar deze zaak te komen kijken om te zien wat men hier allemaal voor u kan betekenen. Men kan hier kapsels in alle soorten en maten en kleuren produceren en ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat.

Kom voor knippen, verven en föhnen naar deze vaklieden!

Bent u ook toe aan een nieuwe look? Kijk dan even op de website van M&M Kappers om te zien wat er allemaal aan mogelijkheden beschikbaar is. Hier kunt u onder andere:

  • terecht voor uw reguliere knipbeurt
  • terecht wanneer u een nieuwe look wilt laten aanmeten
  • advies over hoe u uw haar het beste kunt verzorgen

Kijk vandaag nog even op Kapsalon-in-Delft.nl