Met verhuisbedrijf Hengelo staat u sterk

Bij Dijkstra Verhuizingen staan verhuizingen op het programma. Met maar liefst 4 locaties in Twente verhuizen we mensen en bedrijven in Overijssel, Drenthe en Gelderland. Ook als u naar het buitenland vertrekt kunnen we dit werk voor u uit handen nemen. Want ons verhuisbedrijf in Hengelo heeft vele connecties met buitenlandse verhuisbedrijven waardoor we u in:

  • Grote delen van Europa kunnen helpen met de verhuizing.
  • We bieden tevens vluchten aan naar grote delen van de Verenigde Staten en Curaçao.
  • Op onze website ziet u de partners van het verhuisbedrijf in Hengelo staan en u zult zien dat we per vrachtwagen, vliegtuig en schip kunnen verhuizen.
  • Staat uw bestemming er niet tussen? Neem dan persoonlijk contact met ons op want de kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Ons verhuisbedrijf in Hengelo zal voornamelijk consumenten helpen die binnen Nederland verhuizen. Mensen trekken soms naar de Randstad omdat er meer werk te vinden is. Terwijl ouderen graag naar een rustigere rustiekere plek vertrekken. Zo is er altijd beweging in het land. Ook bedrijven trekken graag naar het drukke centrum van Nederland. Misschien gaat u uitbreiden en hebt u een verhuisbedrijf in Hengelo nodig omdat u in Twente en vestiging van uw zaak wilt openen. Er zijn vele mogelijkheden qua verhuizing. Zolang u maar onthoudt dat er een verhuisbedrijf in Hengelo te vinden is die van alle markten thuis is. Niet voor niets zijn we beloond met een klantengemiddelde van maar liefst een 8,7. Daarmee is ons verhuisbedrijf in Hengelo de beste in de regio en daar zijn we uiteraard bijzonder trots op.

Internationaal kan ons verhuisbedrijf in Hengelo u helpen

Een verhuisbedrijf in Hengelo kunt u natuurlijk wel gebruiken als u een verhuizing hebt gepland. Roep daarom de hulp in van ons verhuisbedrijf in Hengelo. Van begin tot eind staan we u bij en nemen we in principe al het zware werk op onze schouders. Het begint natuurlijk met het contact zoeken. Bel of stuur een e-mail of kom eens langs bij ons verhuisbedrijf in Hengelo, in Almelo, Goor of in Oldenzaal. We maken graag de tijd voor u vrij om even met u te praten. Het is handig dat een adviseur bij u langskomt zodat we kunnen schatten hoeveel materiaal en mankracht op de verhuisdag nodig zal zijn. We kunnen u ook zeker helpen met inpakken en uitpakken want we zijn uiteraard een totaalbedrijf. Geef maar aan wat u wilt zodat we er spoedig een vrijblijvende offerte van kunnen maken. Pas na de verhuizing vragen we u om het verschuldigde bedrag over te maken, in goed overleg is er van alles mogelijk. Laat al het zware tilwerk maar aan onze ervaren verhuizers over. Zij weten hoe ze een wasmachine moeten vervoeren op een zodanig ergonomische wijze dat er geen gevaar voor hun rug en ledematen kan ontstaan. Wij hebben veiligheid van uw spullen dan ook zeker hoog in het vaandel staan!

Hebt u verder nog enige vragen? Neem dan even contact met ons op

Wacht dus niet langer want als u te lang wacht dan hebt u de kans dat het verhuisbedrijf in Hengelo niet op de verhuisdag beschikbaar is. Gelukkig zou u dan altijd nog gebruik kunnen maken van een van onze andere drie vestigingen. Het is in ieder geval verstandig om proactief te zijn en om de reservering vroeg vast te leggen. Neem alvast een kijkje op onze website zodat u een algemeen idee krijgt van de kosten. En bekijk de diverse foto’s en video’s van ons werk uit het verleden. Wist u dat wij een echt familiebedrijf zijn met bijna 90 jaar ervaring?