Make up

Geen make up en geen tijd om de deur uit te gaan om nieuwe te kopen. In dat geval koopt u de make up bij de internetwinkel verzorgmarket.nl. Hier vindt u diverse zelfzorggeneesmiddelen die u gewoonlijk koopt bij de drogisterij. Of het nou gaat om gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, luchtverfrissers of parfums, ze staan allemaal in het assortiment van de Verzorgmarket. Lang hoeft u niet te wachten op uw bestelling. Als u op een doordeweekse dag voor 12.00 uur de bestelling doorgeeft, dan heeft u uw artikelen al de dag erna in huis. Dit is erg uniek voor een online drogisterij. Wel is de snelheid van de bezorging afhankelijk van de ontvangst van uw betaling. Bij iDeal betaling geldt de snelle bezorging en heeft u alles de volgende dag ontvangen. Als u kiest voor een overschrijving, dan duurt de bezorging tussen de 2 en 4 werkdagen. Mocht u er een dag voor een feest of ander evenement erachter komen dat u niet de juiste make up in huis heeft, dan is dat op te lossen met een bestelling bij Verzorgmarket. Ga naar het betreffende onderdeel bij de categorieën en u ziet direct alle sub-categorieën van de verschillende gezichtsonderdelen.

Make up voor uw hele gezicht

Bij Verzorgmarket hebben ze ook voor de make up een verrassend assortiment. Maakt u zich geen zorgen als u geen mascara, lippenstift of oogschaduw meer in huis heeft. Dit kunt u allemaal aanschaffen via deze online drogisterij. Voor het overzicht hebben zij alles zo ingedeeld dat u makkelijk alles kunt vinden. Zo vindt u de producten als volgt gegroepeerd:

  • Teint
  • Lippen
  • Nagels
  • Ogen
  • Wenkbrauwen
  • Accessoires

Zo hoeft u niet de webshop rond te zoeken om de juiste artikelen te vinden. Dit is onhandig, zeker als u snel dit wilt uitzoeken en de mascara of lippenstift de volgende dag wilt ontvangen. Mocht u nog een spons of een kwast nodig hebben om de gezichtsmake-up goed op te doen, dan verkoopt Verzorgmarket deze ook. Onder Accessoires vindt u de diverse hulpmiddelen om bijvoorbeeld de foundations of poeder goed aan te brengen. Heeft u meerdere producten tegelijk nodig, dan verkopen ze ook ideale totaalpakketten als de Brow System Sculpture Kit. Hierin zitten allerlei producten die zorgen voor nog sprekendere ogen. Indien nodig vult u dit aan met de mooie kleurenpaletten voor de lippenstift en de oogschaduw. Voor uw lippen heeft u de keus uit lipgloss, lipliners en lipsticks. Qua oogschaduw bieden ze een verrassend assortiment van bekende merken als L’Oreal, Maybelline en Max Factor. Welke make up u ook nodig heeft, het is allemaal verkrijgbaar bij de Verzorgmarket. Mocht uw favoriete merk er niet tussen zitten, dan nog hebben zij de producten waarmee u zich weer kunt opfrissen.

Voor reiniging en verzorging

Naast make up kunt u nog meer artikelen bestellen. Zelfs voor cadeauartikelen kunt u bij ze terecht zoals in een echte drogisterijwinkel. Denk daarbij aan de samengestelde geschenken met douchegel en bodylotion. Mocht u naast uw mascara of oogschaduw liever nog meer willen bestellen, dan heeft u genoeg keus. Zo heeft u ook een goede reiniging nodig als u make up gebruikt. Gelukkig verkoopt Verzorgmarket reinigingsproducten van de merken Nivea, Olaz, Vichy en L’Oreal. Alleen met de beste verzorging van uw huid, kan de make up namelijk de beste werking hebben. Ga hiervoor naar de categorie Gezichtsreiniging om de reinigingsproducten te vinden waar u bekend mee bent. Onder de categorie Gezichtsverzorging staan de artikelen als oog- en gezichtscrème. Met de juiste crème krijgt uw gezicht de juiste ondergrond voor de foundation die u nog gaat aanbrengen. Bekijk op uw gemak het assortiment op Verzorgmarket.nl om uw make up bestelling compleet te maken.