Maak online een afspraak met de makelaar in Utrecht

Een huis kopen, dat is misschien wel iets waar u in de nabije toekomst eens echt voor wilt gaan zitten. U hebt uw studieschuld bijna afbetaald en u hebt een prima baan. Ook uw partner verdient goed en jullie appartementje is eigenlijk te klein geworden. Jullie hebben een kinderwens en willen graag verhuizen naar een buitenwijk waar het minder druk is dan in het centraal of stadsgedeelte waar jullie nu wonen. Dan is het tijd om niet alleen op zoek te gaan naar een interessante woning, maar ook naar een makelaar in Utrecht die u daarbij kan helpen. Zo vindt u op makelaar-utrecht.nu een aardig overzicht van diverse woningen in en rond deze prachtige historische stad, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. We proberen om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen aanbieden zodat er binnen ieders budget wel iets mooie te vinden is. dat is niet zo eenvoudig want de hypotheekcrisis is voorbij en de huizenmarkt is flink aangetrokken. Dat heeft overigens voor u als voordeel dat het eenvoudiger is geworden om weer een hypotheek af te sluiten, maar het nadeel is dat u er wel een flinke prijs voor moet betalen. Wij zullen voor u als makelaar in Utrecht ons best doen om de aankoopprijs naar beneden te krijgen. Of u nu bij een ander makelaarskantoor een woning hebt gevonden en onze makelaar in Utrecht in wilt huren om voor u te bemiddelen, of omdat u een woning in ons eigen aanbod hebt gevonden, onderhandelen kan altijd met onze makelaar in Utrecht.

Onze makelaar in Utrecht helpt u bij de verkoop of aankoop

Wij richten ons onder andere op de starters zoals we in het voorbeeld hierboven hebben uiteengezet. Maar natuurlijk kan het ook zo zijn dat u wilt verhuizen naar een rustig dorpje in het Utrechts heuvellandschap. Uw kinderen zijn het huis uit en u kunt het qua werk wat rustiger aan doen. een groot huis is niet meer nodig dus u denkt er over na om wat meer de natuur in te gaan. ook dan helpen we u graag.

  • Onze makelaar in Utrecht kan uw huidige huis op de markt zetten. U bepaalt welke taken onze makelaar in Utrecht van u overneemt en welke taken u zelf wilt behartigen.
  • We helpen u tevens met de onderhandelingen met de verkoper en zijn eventuele makelaar net als het controleren van de akte die u uiteindelijk bij de notaris kunt ondertekenen.
  • Gaat u voor het eerst een hypotheek afsluiten en kunt u daar wel wat advies over gebruiken? Ook dan kunt u een afspraak maken met deze makelaar in Utrecht. We hebben alle informatie over hypotheken in pacht.

Ten slotte kunt u er tevens voor kiezen om uw huis te taxeren door deze makelaar in Utrecht. Als geheel onafhankelijk kantoor kunnen we u een objectief en eerlijk beeld geven van de vraagprijs die u op zijn minst mag vragen. Hopelijk kiest u er vervolgens voor om met ons in zee te gaan zodat we uw belangen kunnen behartigen.

Geniet van de vele voordelen die dit makelaarskantoor u biedt!

Wij werken snel, we zijn openhartig en we zijn transparant. Wilt u bijvoorbeeld aanwezig zijn bij de rondleidingen of wilt u dit zelfs in zijn geheel organiseren? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Of wilt u dat we meegaan naar de bank waar u een hypotheek wilt afsluiten om u direct te kunnen adviseren tijdens dit gesprek? Ook dan staan we voor u klaar. Wacht dus niet langer maar maak vandaag nog een eerste geheel kosteloze en vrijblijvend afspraak!