LED inbouwspots

LED inbouwspots zijn de ideale oplossing als u op zoek bent naar een duurzame en mooie manier om uw keuken, woonkamer of badkamer te verlichten. Bij PretMetLed.nl vindt u alles wat u nodig heeft: niet alleen LED inbouwspots, maar ook al het benodigde schakelmateriaal en andere LED accessoires, zoals bouwlampen en LED dimmers. Zo bent u in één keer klaar met alles wat u nodig heeft. En heeft u vragen over welke LED inbouwspots geschikt zijn voor uw situatie? Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies, zodat u altijd kunt genieten van de juiste spots.

De juiste LED inbouwspots

Soms is het moeilijk om te beslissen welke inbouwspots voor u geschikt zijn, want het is moeilijk om de situatie voor u te zien en te bedenken wat het effect zou zijn van een inbouwspot. Wij raden u daarom aan om als dat kan eerst één spotje aan te sluiten, zodat u kunt zien of de lichtopbrengst voldoende is. Aan de hand van dit eerste spotje kunt u dan beslissen of u dit spotje wilt houden en waar de rest dan zou moeten komen. Er zijn feitelijk twee situaties waar u onderscheid in moet maken: algemeen licht en specifieke verlichting. Algemeen licht zorgt ervoor dat het niet donker is in de kamer, en specifiek licht zorgt ervoor dat u alles goed kunt zien op een specifieke plek, zoals een keuken, werkplek of eettafel. Door deze twee situaties te scheiden voorkomt u dat uw hele kamer fel verlicht wordt. LED inbouwspots zijn heel geschikt om diverse zones aan te brengen, want u kunt zoveel spotjes plaatsen als u zelf wilt. Hiermee is het heel gemakkelijk om de juiste plekken te verlichten en wij raden u dan ook aan om hier gebruik van te maken. Onze populairste modellen zijn die uit de Philips 4.4.W serie, want deze zijn uitstekend geschikt om een huiselijke situatie te verlichten. Ze geven een mooi diffuus licht, dat de hele kamer verlicht. Een voorbeeld van deze serie is de bestseller “ragnar”, een zorgvuldig ontworpen inbouwspot die prachtig wegvalt in het plafond. Een 4.4W LED inbouwspot is ongeveer vergelijkbaar met een 35W of 40W halogeenspot, een veelgebruikte spot voor huiselijke situaties. Een Philips 4.4W LED inbouwspot is dus een prima vervanger voor deze spotjes, maar dan met een stuk lager energieverbruik. Een goede stelregel voor een goed verlichte kamer is een spot per drie vierkante meter. Dit is een goede balans tussen sfeer een verlichting. En natuurlijk is het altijd mogelijk om meerdere schakelgroepen te creëren, zodat u groepen LED inbouwspots afzonderlijk kunt bedienen. U heeft dus meerdere lichtzones en u heeft een betere controle over uw verlichting. En wilt u nog meer controle dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een LED met dimmer, zodat u ook nog eens de felheid van de LED kunt veranderen.

Verlichting voor iedere situatie

Wilt u een specifieke plek verlichten, kies dan voor onze 5.5W serie. Deze geven een iets feller licht en kunnen dus prima voor dit doel gebruikt worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om hiervoor 4.4W LED inbouwspots te gebruiken, maar u moet deze dan wel dichter bij elkaar plaatsen. Ook zijn 5.5W LED inbouwspots gewoon te gebruiken in uw woonkamer, maar let er dan juist op dat u minder spotjes plaatst, om te voorkomen dat uw kamer te fel verlicht wordt. Wat voor LED inbouwspots u dus zoekt, bij PretMetLed.nl vindt u altijd de juiste spotjes. En komt u er even niet uit of heeft u vragen over wat u nodig heeft als u uw spotjes gaat installeren? Neem dan contact op met onze klantenservice, waar een van onze experts u graag van advies voorziet.