Laat uw inloopmat op maat snijden

In de herfst is het met al die vallende bladeren haast niet te doen om uw hal schoon te houden. Kies er voor om in ieder geval een inloopmat achter de voordeur te leggen zodat u daar, en ook uw kinderen, de schoenen kan vegen en uittrekken. Dat is wel de beste manier om er zo goed en zo kwaad rekening mee te houden. Ook na een wandeling door de modder of de sneeuw wilt u niet dat al dat vuil in uw huis terecht komt. Als u onlangs bent verhuisd of simpelweg nooit een inloopmat hebt aangeschaft, dan wordt het de hoogste tijd dat u even op voetenvegertje.nl kijkt. Want u kunt bij ons een inloopmat op maat laten maken en u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mat uit ons standaardassortiment te kopen. Dat kan overigens geheel online en wel door een bestelling te maken in onze webwinkel. We willen u graag even uitleggen hoe dat precies in zijn werking gaat. Het zal u namelijk bij het meten van de hal wellicht opvallen dat u al vele producten kunt vinden die aan de afmetingen voldoen. Dat komt omdat we een breed assortiment aan matten verkopen in de meest doorgaande afmetingen. Mocht u in een relatief nieuwe woning gaan wonen, dan is de kans daarom aanzienlijk groot dat het niet nodig zal zijn om een inloopmat op maat te snijden. En is dat wel nodig? Dan betaalt u slechts een lage meerprijs.

Hebt u nog geen inloopmat? Grijp dan uw kans

Mocht u de huidige inloopmat op de site te duur vinden, dan kan het maar zo zijn dat het volgende week of volgende maand te koop is tegen een scherpe korting. Daarom willen we u aanraden om de site op te slaan tussen uw favoriete websites. Ook is het verstandig om ons te volgen via de gratis nieuwsbrief. Want daarin vindt u informatie over onze laatste aanwinsten en vanzelfsprekend welke aanbiedingen er op dit moment gelden. Ten slotte is het ook een slim idee op ons via een sociaal medium te volgen. We denken aan Facebook of Instagram. Doe iets met de inspiratie die u daar hebt opgedaan en koop binnenkort uw eigen bijzondere inloopmat. Wat bieden we u naast een keur aan producten?

  • Een groot assortiment met producten die altijd leverbaar zijn,
  • Een persoonlijke service en laaggeprijsde matten,
  • En des te meer u bestelt qua meters, des te goedkoper het totaalbedrag uiteindelijk relatief zal zijn.
  • U betaalt lage verzendkosten en boven een bepaald bestelbedrag betaalt u helemaal niets.

U leest het, het is leuk en voordelig om een inloopmat te kopen in de webshop. Maak een gratis account aan en klik de artikelen aan die u wilt kopen. Kijk naast de inloopmat ook even bij de trapmatten, lopers en vloerkleden. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal via iDEAL, PayPal of creditcard.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u op onze klantenservice rekenen

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen zult u nooit langer dan enkele werkdagen hoeven wachten op de bezorging. U hoeft er tijdens het gure weer niet uit want we bezorgen vanzelfsprekend tot aan uw voordeur. Weet u trouwens al welk type inloopmat u wilt bestellen? Want we leveren ze in vee varianten. Van simpele kokosmatten tot aan naaldviltmatten en van wasbare deurmatten tot aan buitenmatten voor een dubbel schoon effect, wij zijn van alle markten thuis. Lees meer…