Kies nu voor een limo huren in Utrecht

Wil jij een limo huren in Utrecht? Dan ben je daarvoor aan het juiste adres bij Vallei Limousines. Bij dit bedrijf kun je door heel Nederland heen terecht en zij hebben een enorm groot wagenpark met allerlei soorten limousines staan. Van een grote roze hummer tot vele andere (meer stoerdere) varianten. Ze hebben er echt van alles. Dit maakt dit bedrijf dan ook zo perfect om voor te kiezen wanneer je wilt gaan voor een limo huren in Utrecht. In deze stad is er natuurlijk genoeg te beleven en hoe leuk is het om in een limousine aan te komen op een feestje?

  • Gratis fles champagne
  • Privéchauffeur
  • Luxe inrichting

Iedere limo huren in Utrecht komt met een heleboel leuke extra’s. Wat dacht je van een gratis fles champagne? Dat is nog eens een manier om een avond goed in te luiden. Heb je aan een fles champagne niet genoeg? Dan kun je natuurlijk altijd bijbestellen! Je kunt dit al van tevoren doen, zodat je zeker weet dat alles in de auto aanwezig is wat jij denkt dat je nodig hebt. Dit gaat ook op wanneer het aankomt op de muziek. Je kunt je eigen muziek meenemen, maar ook kun je van tevoren doorgeven waar je graag naar wilt luisteren. Is dat nog niet genoeg en wil je bijvoorbeeld graag een filmpje kijken? Neem dan een dvd mee, want die kun je zeker bekijken op de luxe tv die je ook in de limo aantreft. Zo kun je dus echt de tijd van je leven hebben in deze wagen. Straks wil je er helemaal niet uit om naar het evenement toe te gaan!

In stijl een limo huren in Utrecht

Een limo huren in Utrecht is nu makkelijker dan ooit. Op de website van Vallei Limousines zijn ze natuurlijk heel erg duidelijk over wat ze allemaal in de aanbieding hebben. Je kunt hier terecht voor allerlei extra’s, maar ook de prijzen vind je hier. De minimale huur van een limo huren in Utrecht is € 195,-. De standaard prijzen zijn dat je voor het eerste uur een bedrag van € 125,- betaalt en daarna voor ieder uur € 90,-. Als je deze prijzen gaat vergelijken met andere bedrijven waar je kunt kiezen voor een limo huren in Utrecht dan zul je al snel tot de conclusie komen dat dit een hele goede deal is! Het is dus helemaal niet nodig om deze prijzen te vergelijken. Je kunt dit gewoon van ons aannemen en meteen kiezen voor een limo huren in Utrecht bij Vallei Limousines. Heb je toch nog ergens vragen over? Misschien over een van de vele extra’s die je kunt boeken of over de tijden die je wilt gaan reserveren? Neem dan gewoon contact op met de klantenservice van het bedrijf. Een van de medewerkers zal je dan te woord staan en een antwoord geven op alle vragen die je hebt.

Geniet ervan

Het is natuurlijk best wel spannend om te kiezen voor een limo huren in Utrecht. Zeker als je het voor het eerst gaat doen. Je weet misschien niet precies wat je gaat verwachten. En de kans is groot dat je het ook erg spannend vindt om naar een groot feest of zelfs een bruiloft te gaan. Het is dus erg belangrijk om goed in gedachten te houden om hier lekker van te genieten. Dat is tenslotte waarom je gekozen hebt voor een limo huren in Utrecht. Daarnaast ben je vast niet alleen! Want er passen wel tot 8 personen in de limousine.