Kende je deze romantische spa al?

Wist je dat er in Amsterdam een super romantische spa zit, waar je samen met je partner even helemaal kunt wegdromen en tot rust komen? Deze spa is namelijk niet zoals vele anderen, maar heeft diverse prive-ruimtes waar je de faciliteiten helemaal voor jezelf hebt. Deze Spa heet Spa 1001 en is heel gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het idee achter deze spa is mensen de ultieme sauna-ervaring te bieden, maar dan zonder dat ze de faciliteiten hoeven te delen met mensen die ze niet kennen. Dit is namelijk wat veel mensen ervan weerhoudt om naar een spa te gaan. Deze romantische spa heeft het helemaal begrepen dat niet iedereen het prettig vindt om vreemden naakt te zien en zich bovendien zelf naakt te showen aan andere mensen die ze niet kennen. Mensen die dat liever alleen aan hun partner showen maar toch graag een sauna bezoeken zijn dus bij deze romantische spa aan het juiste adres. Daar huur je gewoon de prive spa-ruimte af voor jou en je partner, waar je desgewenst 2,5 of 5 uur lang onbeperkt kunt genieten van alle faciliteiten. In deze ruimte zitten de volgende faciliteiten, helemaal voor jullie alleen:

  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Warme voetenbaden
  • Een relaxbank
  • Een jacuzzi
  • Een Finse sauna
  • Warme en koude douches

Wat de meeste mensen doen is hun lichaam steeds een beetje meer opwarmen, oftewel eerst in de jacuzzi, dan in de stoomcabine en daarna in de Finse sauna. Als je je daarna koud doucht voel je je als herboren!

Romantische spa inclusief high tea

Als je naar de sauna gaat is het natuurlijk heel belangrijk dat je veel drinkt. Je verliest veel vocht doordat je zweet, en moet dit aanvullen, anders wordt je duizelig en krijg je hoofdpijn. Daarom kiezen veel mensen er voor om naast veel water te drinken ook de luxe high tea bij te boeken. Deze kun je zowel vooraf als achteraf het bezoek aan de romantische spa nuttigen, en wordt geserveerd met allerlei lekkere theetjes en zowel zoete als hartige hapjes. Het is een heerlijke aanvulling op deze toch al heel ontspannende ervaring, en je vult zo gelijk het vocht aan in je lichaam dat je er zojuist hebt uitgezweet. Deze romantische spa aanvullen met een high tea is ietsje duurder, maar de prijs meer dan waard, ook omdat het super fijn is als je na het bezoek aan de sauna nog even kunt neerploffen om lekker iets te eten en drinken, en niet meteen de deur weer uit hoeft.

Romantisch uitje in Amsterdam

Of je nu in Amsterdam zelf woont of in een heel ander deel van Nederland, deze romantische spa is echt het perfecte uitje voor als je samen met je partner iets leuks wilt doen. Je kunt zelfs tegen een kleine vergoeding voor het extra romantische arrangement kiezen. Je krijgt dan iets meer luxe (gratis slippers en badjas, etc) en daarnaast worden alle lichten gedempt en worden er in de hele ruimte kaarsje aangestoken. Romantischer dan dat is bijna niet mogelijk! Dus ben je op zoek naar een super leuk uitje voor jou en je partner, kies dan zeker voor deze romantische spa in Amsterdam, want daar komen jullie zeker helemaal tot rust.