Je wilt een gezellig personeelsfeest in Twente organiseren?

Iedereen die in (de buurt van) Twente woont die weet dat je voor allerlei feesten en gezellige uitjes bij ‘t Twents Kwartiertje moet zijn, en dus ook voor dat personeelsfeest in Twente. Daar organiseren ze namelijk allerlei leuke activiteiten die je met zowel grote als kleine groepen kunt boeken. Deze activiteiten vinden zowel plaats op hun eigen terrein (zowel binnen als buiten) als in de omgeving om ‘t Twente Kwartiertje heen. Wie Twente een beetje kent weet dat het ontzettend mooi is en dat je je in deze mooie natuur niet zult vervelen. Zeker in de lente en de zomer is een personeelsfeest in Twente het leukste buiten, en daarvoor ben je bij ‘t twentskwartiertje aan het juiste adres. Als je met zijn allen de omgeving wilt verkennen dan kun je bijvoorbeeld solexen huren, of tandems. Solexen zijn een soort brommertjes waar je in je eentje op rijdt. Deze gaan uiteraard een stuk sneller dan de tandems dus als je meer van de omgeving wilt zien dan zou ik voor deze kiezen. Gaat het jullie juist meer om het feit dat je samen iets onderneemt en wil je een beetje de teamspirit erin houden? Dan is een middagje fietsen op de tandems van ‘t Twents Kwartiertje ook een heel leuk idee. Als je echt iets compleet anders wilt dan kun je altijd nog voor de tuktuk gaan, of een combinatie van tandems en tuktuks natuurlijk, zodat jullie een beetje kunnen afwisselen. Hoe dan ook, als je een personeelsfeest in Twente wilt organiseren omdat jullie van de natuur houden dan zou ik bij ‘t Twents Kwartiertje een leuk vervoermiddel huren om de omgeving mee te verkennen.

Personeelsfeest in Twente inclusief barbecue

Bij ‘t Twents kwartiertje snappen ze dat je na zo’n gezellige familiedag of personeelsfeest in Twente allemaal honger hebt Je wilt een gezellig personeelsfeest in Twente organiseren?gekregen. Daarom kun je bij hen direct een uitgebreide barbecue boeken voor de hele groep. Deze zal dan klaar staan op het moment dat jullie terug op de locatie arriveren, zodat jullie meteen kunnen aanvallen. Bij deze barbecue zit onder andere het volgende inbegrepen:

  • Vlees 
  • Dipsausjes en kruidenboter
  • Stokbrood
  • groentespiesjes
  • Diverse salades

Als je hele specifieke wensen hebt voor de barbecue na afloop van jullie personeelsfeest in Twente dan moet je ze dat even laten weten. Ze houden namelijk met liefde rekening met jouw dieet. 

Personeelsfeest in Twente met een thema

Als je liever ‘s avonds met zijn allen iets onderneemt en qua personeelsfeest in Twente meer een soort feestje in gedachte had in plaats van een fietstocht, dan kun je ook bij ‘t Twents Kwartiertje terecht. Ze organiseren er namelijk allerlei leuke themafeesten, volledig inclusief aankleding en zelfs matchende outfits en muziek. Denk maar eens aan een jaren ’70 of ’80 feestje. Als jullie groep bestaat uit mensen die veelal dezelfde leeftijd hebben is zo’n themafeestje op basis van decennia natuurlijk een super leuk idee. Het wordt vast een avond vol nostalgie, luisterend naar de hits van toen. Liever een wat breder thema dat voor iedereen geschikt is? Dan kies je toch gewoon voor het Ik Hou van Holland  themafeest of de Country Avond? Op de website van ‘t Twents Kwartiertje staat het volledige aanbod themafeesten. Er zit vast iets bij wat iedereen aanspreekt, fijn feestje gewenst!