Ik kan bij u een workshop schrijven verzorgen

Wilt u graag iemand inhuren voor een workshop schrijven? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Marieke Frankema en ik ben al sinds ik kan schrijven actief als schrijfster. Uiteraard stelde dit in het begin nog niet veel voor, maar naarmate ik ouder werd ben ik steeds meer gaan schrijven en heb ik allerlei mensen om kritiek gevraagd. Daardoor ben ik steeds beter gaan schrijven en daardoor is het mij gelukt om de afgelopen jaren verschillende boeken te publiceren. Ik beleef heel erg veel plezier aan het schrijven en die vreugde wil ik graag uitdragen tijdens de workshop schrijven die ik voor u kan verzorgen. Ik hoop daarom ook dat u een keer contact met mij zou willen opnemen wanneer u een keer met mij zou willen samenwerken. Ik vind het heel erg leuk om op scholen langs te komen om daar kinderen te enthousiasmeren over het schrijven. Ik wil u daarom ook graag iets meer vertellen over mijn ervaringen die ik heb opgedaan op een school in Deventer. Ik werd hier uitgenodigd om voor een groep eersteklassers iets te komen vertellen over hoe een verhaal moet worden opgebouwd en vooral waarom schrijven leuk is. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan en het is ook altijd leuk om te merken dat de kinderen het ook leuk vinden om zelf iets te gaan maken. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat de workshop schrijven heel erg geslaagd was. De kinderen hebben allemaal prachtige verhalen geschreven en vandaar dat ik daarna nog meerdere keren op deze school ben geweest voor een workshop schrijven. Werkt u ook op een middelbare school en wilt u graag dat ik een keer bij u langskom voor een workshop schrijven om uw klas meer te vertellen over hoe een verhaal geschreven wordt? Kijk dan even op mijn website voor mijn contactgegevens. Het adres van mijn website is MariekeFrankema.nl. Hier kunt u eenvoudig een afspraak met mij inplannen.

Ik leg u uit hoe een verhaal opgebouwd moet worden tijdens mijn workshop schrijven

Wanneer u graag beter wilt leren schrijven, kunt u altijd een keer contact met mij opnemen om te kijken wat ik allemaal voor u zou kunnen betekenen. Ik heb heel veel ervaring met het schrijven en ik heb ook heel veel commentaar mogen krijgen tijdens de redactie van mijn boeken. Dat is altijd heel erg prettig geweest omdat ik hierdoor echt leerde hoe ik beter kon leren schrijven. Vandaar dat ik u graag wil vragen om mij een keer te vragen voor een workshop schrijven wanneer u uw schrijfvaardigheden ook naar een hoger plan zou willen tillen. Ik kan u goede tips geven en ik lees uw teksten altijd aandachtig. Uiteraard let ik daarbij ook op de juiste spelling van de woorden en kijk ik of uw zinnen goed lopen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om mij persoonlijk te ontvangen voor een workshop schrijven, dan is er nog een andere mogelijkheid die ik u kan bieden. Daar vertel ik u over in de laatste alinea van deze tekst.

U kunt ook via Facebook van mij leren

Wanneer u graag via het internet van mij wilt leren, kunt u zich aansluiten bij mijn Facebookgroep. Hierin geef ik u iedere dag een kleine schrijfopdracht. U mag zelf bepalen waar u over komt schrijven. U kunt bij mij een strippenkaart kopen en aan de hand daarvan bekijk ik uw teksten voor u. Kortom:

  • bij mij leert u een verhaal opbouwen
  • ik let goed op de ontwikkeling van de personages
  • ik controleer ook uw spelling

Kijk snel op de site van Marieke Frankema.