Hoe komt u met het UWV in contact?

Toen mijn werkgever mij onlangs op zijn kantoor riep, had ik al tamelijk snel in de gaten dat er geen goed nieuws stond te wachten. Het bedrijf ligt door Corona namelijk bijna helemaal op zijn gat en daarom kreeg ik ook te horen dat hij helaas mijn contract moest beëindigen. Dat zat er al een beetje aan te komen en ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren. Omdat ik al oud ben, is het niet eenvoudig om zomaar weer werk te vinden. Ik ben daarom eigenlijk aangewezen op een uitkering. Ik moest daarom met het UWV  in contact zien te treden, maar dat was niet zo eenvoudig. Ik dacht namelijk dat je snel met het uwv in contact kunt komen, maar niets is minder waar. Wanneer je namelijk met het uwv in contact wilt komen, moet je van goede huize komen, zo heb ik gemerkt. Ik dacht dat ik gewoon even kon googelen, het juiste nummer kon vinden en dat ik dan eenvoudig met het uwv in contact kon komen. Dat bleek allemaal niet zo eenvoudig te gaan, want waar ik ook keek, ik kon maar niet het juiste nummer vinden waarmee ik met het uwv in contact kon komen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om toch het juiste nummer te vinden waarmee ik met het uwv in contact kon komen en ik heb toen heel veel sites moeten bekijken om uiteindelijk het juiste nummer te vinden waarmee ik met het uwv in contact kon komen. Ik heb uiteindelijk de site van meteencontact.nl gevonden en ik moet u zeggen dat ik deze site meteen zeer interessant vond. Deze pagina is namelijk gemaakt voor mensen die met instanties in contact willen komen en ik ben daarom ook meteen gaan kijken of ik via deze site ook met het uwv in contact kon komen. Ik heb toen gezien dat je op deze site niet lang hoeft te zoeken naar het juiste nummer en omdat ik zo te spreken ben over deze site, leek het mij goed om even in de pen te klimmen en om u ook even wat over deze site te vertellen. Mocht u dus ook naarstig met het uwv contact zoeken, surf dan ook een keer naar meteencontact.nl om te zien welk nummer u moet draaien. 

Hoe komt u met het UWV in contact?

Zo kwam ik eenvoudig met het uwv in contact

Ik ben blij dat ik de site meteencontact.nl gevonden heb omdat ik op deze site niet alleen eenvoudig het nummer van mijn instantie kon vinden, maar ik kon hier ook meteen even doorklikken en toen was het een fluitje van een cent om met het uwv in contact te komen. Mocht u daarom ook graag met het uwv in contact willen treden, kijk dan ook even op deze site. 

Zoekt u een ander nummer? 

Mocht u een ander nummer zoeken, dan kunt u altijd even:

  • Naar meteencontact.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Het juiste nummer via deze pagina vinden 

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u aan nummers zoekt.