Het belang van goed hypotheekadvies

Ben je al een poosje klaar met studeren en heb je inmiddels een goede baan? Dan is het tijd om verder te kijken. Misschien heb je al een leuke partner en willen jullie samen een huis kopen, ergens in de stad, of juist op het platteland. Voordat je een bod uitbrengt, is het ontzettend belangrijk om goed hypotheekadvies aan te vragen. Je zit gemiddeld 20 jaar aan een hypotheek vast, je wilt dus wel zeker weten dat je een goede deal krijgt! De Van Bruggen Adviesgroep kan je helpen in de zoektocht naar de ideale hypotheek. Op https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies lees je meer over de mogelijkheden en krijg je direct een compleet overzicht van de verschillende diensten die dit bedrijf aanbiedt. Ben je op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Dan ben je hier dus aan het juiste adres! Waarom is het zo belangrijk om hypotheekadvies te vragen voor je een huis koopt?

  • Een onafhankelijke partij
  • Een enorme besparing over de gehele looptijd
  • Hulp in verschillende levensfases

Wanneer je een hypotheek afsluit, doe je dat vrijwel altijd met je bank. Je bank geeft je aan wat je kunt lenen, welke hypotheekvorm het beste bij je past en hoeveel je maandelijks gaat betalen. De bank is echter niet volledig onafhankelijk. Tuurlijk, de adviseur zal je altijd naar eer en geweten adviseren, maar vaak gaat hij of zij wel uit van het aanbod van die betreffende bank. Je zult natuurlijk nooit doorverwezen worden naar de concurrent, als de hypotheek daar goedkoper is. Het is dus belangrijk dat je hypotheekadvies krijgt van een onafhankelijke partij. Er worden dan verschillende hypotheken met elkaar vergelijken, zodat je altijd een helder beeld hebt van de mogelijkheden. Natuurlijk kun je dan alsnog voor je eigen bank kiezen, maar dan weet je in ieder geval precies waar je aan begint! Ga snel naar bovenstaande site en neem contact op met de klantenservice!

Hypotheekadvies: besparing en planning

Onafhankelijk hypotheekadvies kan je op termijn veel geld besparen. Een kleine reductie in de rente die je betaalt, is op de lange termijn toch veel geld waard. De meeste Nederlanders betalen te veel voor hun hypotheek. Ze hebben uiteindelijk niet de beste voorwaarden gekregen die ze op dat moment konden krijgen. Vraag altijd hypotheekadvies aan, alleen of met je partner, zodat je zeker weet dat je een goede deal krijgt. Dit kan je in de loop der jaren al gauw duizenden euro’s schelen! Tot slot kan hypotheekadvies je ook helpen bij het plannen van de rest van je leven. Dat klinkt misschien heel groot, maar het kan al om kleine dingen gaan, zoals de zoektocht naar een nieuwe baan in een andere stad, of het verbouwen van de kinderkamer. Het maakt niet uit met welke reden je advies zoekt, je wordt altijd professioneel te woord gestaan. Dankzij professioneel hypotheekadvies ben jij in staat om de juiste financiële keuzes te maken. Zo weet je zeker dat je een hypotheek krijgt die je kunt betalen en dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zorg dat je op tijd een gesprek aanvraagt, dan kun je de zaak goed op de rails zetten.

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je financieel advies aanvraagt, wil je natuurlijk zeker weten dat je adviseur verstand van zaken heeft. Bij bovenstaande site kun je daarom een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dat gesprek ga je in op je persoonlijke situatie, maar krijg je ook meer informatie over de dienstverlening van het bedrijf. Bovendien bewijst de adviseur dat hij of zij de kennis heeft om je van goed advies te voorzien, waar je echt wat mee kunt!