Herstel de natuurlijke balans in je lichaam met behulp van Chinese acupunctuur in Rotterdam

De wereld en het universum bestaat uit energie en die energie uit zich op verschillende manieren. Het menselijke lichaam bestaat dan ook uit energie en deze verplaatst zich via de banen of meridianen in het lijf. Je kunt je lichaam, of het energienetwerk binnen het lichaam, dan ook zien als een soort wegennetwerk. Zolang het verkeer soepel kan doorstromen, dan voel je je goed. Maar als er opstoppingen ontstaan (files) en als je te maken krijgt met knelpunten, dan uit zich dat in psychische en fysieke klachten. Een simpele hoofdpijn kan dus ontstaan omdat de energie, ook wel Qi genoemd, niet vrij kan doorstromen. Als je hier niets aan doet, dan blijf je klachten houden. Je kunt pijnstillers nemen, maar deze functioneren als blokkers en lossen het probleem dus niet op. Wat pijnstiller doen is een soort blokkade opwerpen tussen de pijn en de pijncentra in je hersenen. De pijn is er dan dus nog steeds, maar de pijn bereikt de hersenen niet en daardoor heb jij er geen last van. Dit heeft natuurlijk twee duidelijk nadelen. Allereerst wordt het probleem niet aangepakt, dus zodra de pijnstiller zijn werking verliest, dan verdwijnt de blokkade en dan ervaar jij weer dezelfde pijn. Daarnaast is pijn een hele functionele ervaring waarbij het lichaam jou iets vertelt over de toestand van het lijf. Pijn kan er voor zorgen dat je het even rustiger aan doet, omdat het anders teveel pijn doet. Hierdoor geef je het lichaam tijd om te genezen. Als je echter pijnstillers slikt, dan voel je die pijn niet meer en dan ga je gewoon op de oude voet verder. Als je het probleem echt wilt aanpakken, maak dan liever gebruik van Chinese acupunctuur in Rotterdam. Via Chinese acupunctuur in Rotterdam kun je de files als het ware bestrijden. De energiebanen in je lijf zijn zoals gezegd verstoord waardoor de doorstroom wordt bemoeilijkt. Met behulp van Chinese acupunctuur in Rotterdam kun je de flow van de energie weer bevorderen. Via Chinese acupunctuur in Rotterdam prik je in wezen op de knelpunten waardoor deze weer loskomen. Een acupuncturist is dan ook niet veel meer dan een veredelde loodgieter, alleen prikt hij/zij geen leidingen door, maar energiebanen. Uiteraard is accupunctuur wel iets ingewikkelder, aangezien de energiebanen enorm dun zijn en je dus precies moet weten waar de naald moet komen. Het is niet voor niets een eeuwenoude Chinese traditie en het vergt zeker de nodige kennis en expertise om het goed te doen. Kijkt u ook eens op natuurgeneeskunst.nl.

De moderne variant van Chinese acupunctuur in Rotterdam

Mocht je een klacht hebben en wil je hier graag vanaf komen, dan kun je kiezen voor Chinese acupunctuur in Rotterdam. De techniek staat niet stil natuurlijk en dat betekent dat je ook kunt kiezen voor elektrische Chinese acupunctuur in Rotterdam. In dat opzicht is het ook zeker een goed idee, want daarmee profiteer je van zowel de eeuwenoude kunst van Chinese acupunctuur in Rotterdam, maar gelijk ook van de moderne technieken waar we vandaag de dag gebruik van kunnen maken. Hieronder lees je alvast iets meer over de verschillende opties die je hebt binnen de wereld van Chinese acupunctuur in Rotterdam.

Ontdek de wereld van Chinese acupunctuur via natuurgeneeskunst.nl

Mocht je willen weten wat je zoal kunt verwachten, dan kun je een kijkje nemen op de site van natuurgeneeskunst. Hier vind je onder andere en overzicht met de verschillende diensten waar jij gebruik van kunt maken. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Electro acupunctuur
  • Homeopathie en Chinese kruiden
  • Helende Massage