Gitaar lessen Rotterdam

Ben jij op zoek naar gitaar lessen in Rotterdam? Zoek dan niet verder dan Jeronimus Gitaar! Samen met jou gaat Jeronimus aan de slaag om met aan jouw gitaarvaardigheden te werken. Dit alles gebeurd op basis van jouw wensen en wat je leuk vindt. Lessen van Jeronimus zijn dus altijd leuk en passen precies bij wat jij interessant vindt. Wil je leren tokkelen, slaggitaar spelen of wil je je eigen liedjes schrijven? Alles is mogelijk bij Jeronimus! Neem dus snel contact op zodat wij de eerste gitaar lessen in Rotterdam kunnen plannen en jij een echte gitarist kunt worden.

De beste gitaar lessen in Rotterdam van Jeronimus

Jeronimus begint de gitaar lessen in Rotterdam altijd met een korte kennismaking. Dit kan in de vorm van een proefles, of gewoon tijdens de eerste les. Hij gaat samen met jou zitten en bepaalt waar jij interesse in hebt. Ook probeert Jeronimus in te schatten wat je niveau ongeveer is en zal hij proberen hierop in te spelen. Zo krijg je altijd les op het juiste niveau, zodat de lessen leuk en natuurlijk tegelijkertijd ook uitdagend blijven. Belangrijk bij Jeronimus is dat je bereid bent om je in te zetten. Gitaar leren spelen is voor een belangrijk gedeelte gewoon blijven oefenen en als je bereid bent om de uren erin te steken dan zal je zien dat je met grote stappen vooruit gaat. Voor de rest zijn alle niveaus welkom bij Jeronimus, zolang je weet hoe je een gitaar vasthoudt en je je vingers goed kan bewegen. Samen met jou gaat Jeronimus dan aan de slag om van jou een echte gitarist te maken!

Hoe werken zijn gitaar lessen in Rotterdam?

Voor de gitaar lessen in Rotterdam gebruikt Jeronimus onder andere zijn gitaarstudio, waar hij met behulp van Logic Pro-software gitaarlessen op kan nemen. Op deze manier kun je thuis jezelf nog een keer terugluisteren en kom je er op deze manier achter wat je zwakke en sterke punten zijn. Ook kun je dit gebruiken om mee te oefenen, want je kunt met jezelf meespelen. Voor Jeronimus draaien zijn gitaar lessen in Rotterdam daarnaast om een aantal aspecten, namelijk:

  • Linkerhand-techniek
  • Rechterhand-techniek
  • Muzikaliteit
  • Muzikale kennis
  • Muzikale notatie
  • Toonladders, akkoordenvormen en intervallen

De linkerhand-techniek omvat voornamelijk het spelen van akkoorden, de pull-off en de bending techniek en natuurlijk het gebruik van de slide. Kort gezegd zorgt Jeronimus ervoor dat je technisch helemaal bij bent en in staat bent om alles te spelen. De rechterhand-techniek omvat natuurlijk het spelen van slaggitaar en het tokkelen in alle vormen, zodat je ook dit leert spelen. De muzikaliteit is essentieel voor een goede gitarist, want hiermee leer je begrijpen wat je speelt. Onder andere toonvorming, timing en improvisatie komen aan bod bij muzikaliteit. Muzikale kennis omvat voornamelijk het leren spelen van liedjes en het begrijpen hiervan. Hoe zit een liedje in elkaar en waar moet je op letten bij het spelen? Ook de muzikale notatie komt natuurlijk aan bod, zodat je ook zelfstandig aan de slag kunt met nieuw materiaal. Als laatste komen geavanceerde onderwerpen als toonladders, akkoordenvormen en intervallen natuurlijk aan bod, zodat je ook hier mee kunt werken. Al met al werkt Jeronimus hard om jou de juiste kennis aan te leren en een goede basis aan te leren. Na zijn gitaar lessen voor Rotterdam en omstreken kun jij zelf aan de slag, of natuurlijk verder met een van de andere gitaar lessen in Rotterdam van Jeronimus. Heb je interesse gekregen of wil je meer weten? Vraag dan een proefles aan of begin eens met een van de kortere cursussen van Jeronimus! jeronimusgitaar.nl